Sex

#mirosuri #barbati #tehnica #sex #durata #partenere #apect fizic #temeri

6 lucruri de care se tem barbatii in pat

Nu doar femeile au probleme in a-si iubi corpul sau frici in privinta sexului, barbatii, chiar daca stiu sa le ascunda destul de bine, au si ei temeri fata de aspectul lor fizic si de prestatia in pat. Iata cateva dintre cele mai frecvente temeri care le trec barbatilor prin minte atunci cand vine vorba de sex.

1 Marimea

Chiar daca barbatii sunt orgoliosi si incearca sa epateze tot timpul in privinta marimii, uneori acestia se intreaba daca partenerele lor sunt cu adevarat multumite de "dotarea" lor. Pana si in lipsa reprosurilor in acest sens, barbatii se gandesc la asta, inspirati mai ales de filmele si de starurile porno cu care se vor compara la un moment dat.

2 Aspectul fizic

Atat barbatii, cat si femeile isi proiecteaza in minte un ideal al aspectului fizic. Stiind ca idealul masculin al femeilor este reprezentat de un barbat cu un corp bine lucrat la sala, care lasa sa se intrevada patratele de muschi, barbatii se gandesc si ei frecvent la asta. Daca nu se incadreaza in acest prototip, acestia incep sa-si puna intrebari de genul "Oare sunt suficient de atractiv?" sau "As avea nevoie de cateva sedinte la sala?".

3 Transpiratia

Secretiile corpului pot provoca jena in timpul actului sexual, iar una care le da mari batai de cap barbatiilor este transpiratia. Barbatii transpira mai mult decat femeile facand sex, de aceea ei se tem ca nu cumva transpiratia lor sa le deranjeze pe partenere.

4 Mirosurile

Numeroase studii au aratat ca feromonii sau mirosurile pe care le secreta corpul nostru sunt detectabile doar de sexul opus si cresc atractia sexuala. Exista, de asemenea, studii care au demonstrat ca femeile sunt incitate de mirosul partenerilor dupa o sedinta asidua la sala.

Cu toate acestea, barbatii isi fac foarte multe griji in privinta acestui aspect si sunt preocupati mereu de felul in care miros.

5 Durata

Durata este una dintre cele mai mari temeri ale barbatilor. Acestia vor face orice pentru a evita ejacularea precoce, pentru ca ei asociaza durata mare cu virilitatea si masculinitatea.

6 Tehnica

Desi barbatilor le place sa se gandeasca ca sunt insusi Casanova in ceea ce priveste sexul, acestia au mari temeri in privinta tehnicii pe care o folosesc in pat. Cei mai multi dintre ei se tem de faptul ca, desi partenerele lor le spun ca sunt satisfacute, acestea pot marturisi exact contrariul prietenilor si confidentilor.


Sursa foto: www.rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului