Sex

#erotism #romane #relatii #fifty shades of Grey #Bared to You

5 romane erotice care iti stimuleaza libidoul

Atentie! Parcurgerea urmatoarelor romane erotice poate conduce la o imbunatatire socanta a vietii sexuale in 2013. Acesta este avertismentul autorilor renumiti de literatura erotica pentru devoratorii de gen, dupa ce au intocmit un top al celor mai bine cotate romane care pot stimula libidoul mai puternic decat orice afrodisiac din magazinele naturiste.

O lectura in care tensiunea sexuala completeaza firul epic incitant poate fi reteta-minune de redobandire a apetitului sexual intrat intr-o stare latenta. Site-ul sheknows.com a publicat o lista cu cele mai excitante, emotionante si captivante romane erotice lansate de-a lungul timpului, clasificare realizata chiar de autori de seama ai genului.

1 "Bared to You" - Sylvia Day (2012)

Coautoarea trilogiei erotice care a facut furori in 2012 - "Fifty Shades of Grey"- Sylvia Day, se lauda si cu romanul "Bared to You", un bestseller al editurii New York Times. Actiunea se concentreaza in jurul relatiilor complicate ale protagonistilor de 20 si ceva de ani, care impartasesc un trecut traumatizant.



Foto: wikimedia.org

2 "Dirty" - Megan Hart (2012)

Megan Hart si-a castigat renumele in industria romanelor erotice prin povestile descrise intr-un mod extrem de senzual, cu personaje foarte realiste si scenarii credibile. "Dirty" surprinde excelent tranzitia unei femei de la un stil de viata cu sex fara obligatii, la unul total diferit.




Foto: harlequin.com

3 "Asking for trouble" - Kristina Lloyd (2010)

Cu un erotism deloc subtil, ci dimpotriva, romanul Kristinei Lloyd este ca o viziune desueta a celor mai tabu fantezii sexuale ale secolului. Scenele nu se adreseaza spiritelor pudice, insa acest lucru nu inseamna ca povestea nu te impinge catre reflexie in cele din urma.



Foto: amazon.com

4 "Kushiel's Dart" - Jacqueline Carey (2002)

Romanul infatiseaza povestea lui Phedre, o tanara curtezana excitata de masochism, care traieste o viata palpitanta ca spion sub acoperire. Protagonista trece prin experiente in care placerea si durerea se confunda intru totul.



Foto: wikimedia.org

5 "Belinda" - Anne Rice (1986)

In incitantul roman "Belinda", Anne Rice incearca sa raspunda unor intrebari pe care nimeni nu indraznea sa le adreseze in anul 1986. Pot un barbat de 44 de ani si o adolescenta de 16 ani sa fie predestinati unul altuia? Povestea de dragoste redata prin scene erotice explicite a facut deliciul multor generatii de cititori, de cand a fost lansata, in urma cu aproape 3 decenii.



Foto: amazon.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului