Sex

#cuplu #sex #casatorie #relatii #libido

5 ponturi pentru cuplurile casatorite care vor sa-si imbunatateasca viata sexuala

Cuplurile casatorite fac, in medie, cu 25% mai mult sex decat persoanele celibatare. Statisticile contrazic conceptia comuna despre frecventa partidelor de dragoste intre sot si sotie, care, aparent, este mai mare decat cea dintre tinerii care nu ajuns la altar. O problema ramane calitatea sexului intr-un mariaj, nu cantitatea actelor sexuale masurata de cercetatori.

Prin urmare, cateva ponturi sexuale pentru partenerii de cursa lunga pot sa aduca la acelasi nivel calitatea si cantitatea interactiunilor fizice in cuplurile casatorite. Iata cateva dintre acestea, pe care sa le incercati imediat ce aveti ocazia!


1. Da afara din dormitor certurile

Conflictul care apare inevitabil intre doi soti este lasat sa patrunda si in dormitor, iar partida de dragoste devine seaca din punct de vedere emotional. In plus, deschiderea voastra catre un sex pe cinste va fi minima. Da afara din spatiul intim furia, durerea si frustrarile acumulate din alte motive si lasa ca impacarea sa vina odata cu satisfactia voastra sexuala.


2. Fa-ti timp pentru sex

"Imposibil", ai putea spune in gand. Ei bine, o ora smulsa din ziua ta incarcata nu este chiar un obiectiv SF, daca iti impui acest lucru. Trimite copiii la culcare la o ora fixa in fiecare seara, organizeaza-ti programul zilnic in functie de acest ragaz dedicat intimitatii si fa o regula din respectarea "orei" de sex cel putin 3 zile pe saptamana. Renunta la sexul pe fuga, aveti dreptul sa va bucurati unul de celalalt fara graba!


3. Flirteaza

O alta cauza a sexului plafonat in cuplurile casatorite este lipsa jocului, a tachinarii sexuale dupa ani si ani de relatie. Aminteste-ti cum flirtati la inceputul relatiei voastre si surprindeti-va reciproc din cand in cand cu un comportament seducator.


4. Fiti spontani

Gustul dulce al noutatii pe plan intim revitalizeaza intotdeauna o relatie de cursa lunga. Ce-ar fi daca ati programa o cina in oras, doar voi doi, lasand copiii la bunici sau cu o bona? La finalul intalnirii romantice, da-i vestea ca ai rezervat o camera de hotel in secret, in care sa pretindeti ca sunteti doi straini dornici sa faca amor salbatic dupa primul rendez-vous!

Spontaneitatea se poate traduce si printr-o lenjerie sexy sau o miscare noua in pat.


5. Stimulati-va libidoul

Piata produselor destinate sexului ofera acum multe variante sigure de stimulare a libidoului, de la geluri care cresc sensibilitatea pielii, pana la lubrifiant care intensifica senzatiile sau bauturi energizante cu efect afrodisiac.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare