Sex

#sex #jucarii sexuale #fantezii sexuale # Atlasul mondial al sexualitatii

4 picanterii sexuale dezvaluite in atlasul mondial al sexualitatii

Te intrebi cat de des fac sex strainii, cat de iubite sunt jucariile sexuale in alte tari si ce fantezii sexuale au femeile? Ei bine, raspunsurile la toate intrebarile tale se gasesc in Atlasul mondial al sexualitatii, un volum de cercetari ample, infografii si analize menite sa arate cum sta fiecare tara la capitolul sex si relatii.

Lansat de curand in Franta, "L'Atlas mondial des sexualites" cuprinde aproximativ 100 de pagini cu diferite date si statistici pe teme de sexualitate.

1 Grecii fac sex cel mai des

Grecii sunt campionii Europei la numarul de raporturi sexuale lunare, se arata negru pe alb in Atlasul mondial al sexualitatii. Urmasii lui Hercule au parte de 11,5 partide de sex pe luna, in timp ce francezii, de exemplu, au zece contacte sexuale in fiecare luna si se afla pe locul 6.

2 Norvegienii, mari iubitori de sex in trei

Norvegienii sunt deschisi la picanterii sexuale, astfel ca unu din patru locuitori ai tarii a experimentat deja sexul in trei. Dar preferintele sexuale ale norvegienilor nu se opresc aici. 40% dintre ei sunt mari amatori de jucarii sexuale.

3 Frantuzoaicele au fantezii cu femei si violuri

Tot din studiile si analizele adunate in Atlasul Mondial al Sexualitatii poti afla ca frantuzoaicele au frecvent fantezii sexuale cu femei, 15% dintre ele gasind excitanta ideea de a intretine relatii sexuale cu reprezentante ale sexului frumos. De altfel, 4% dintre femeile din Franta si 4.1% dintre barbati au recunoscut ca au avut parte de o experienta homosexuala.

62% dintre frantuzoiace au fantezii sexuale mai dure si si-au imaginat la un moment dat ca sunt violate.

4 Austriecii sunt cei mai fericiti in relatia de cuplu

Atlasul Mondial al Sexualitatii arata ca austriecii sunt cei mai fericiti atat in relatia de cuplu, cat si din punct de vedere al satisfactiei sexuale. La polul opus s-au clasat japonezii, care nu au parte nici de satisfactii sexuale, nici de prea multa fericire in relatia de cuplu.



Sursa foto:lefigaro.fr

Aspectele culturale pot schimba comportamentul sexual

O ancheta publicata in Atlasul Mondial al Sexualitatii arata ca anumite comportamente sexuale se pot modifica de-a lungul timpului sub influenta aspectelor culturale.

Sursa foto: youqueen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului