Sex

# cum il cuceresti #relatii #sex #educatie sexuala

3 lucruri despre sex pe care trebuie sa le stie orice femeie de 30 de ani

30 de ani este varsta la care trebuie sa fi ajuns deja la maturitate sexuala, cand stii ce vrei in dormitor si stii si ce poti oferi. Iata de ce, pana la varsta aceasta, ar trebui sa bifezi urmatoarele 3 experiente care te vor ajuta sa ai o viata de cuplu de vis:

1. Exploreaza-ti trupul. Fie ca o faci singura sau chiar in doi, este important sa te masturbezi pentru a stii exact ce iti face placere in intimitatea dormitorului. Nu este nici o rusine, nici un fapt condamnabil. Pana la urma, nimic nu este imoral daca iti face placere si nici nu ingradeste libertatea partenerului. In plus, asa vei stii cum sa ii arati iubitului tau ce sa faca astfel incat sa aveti parte de noipti incredibile.

2. Aventura de o noapte. Nu, nu este o invitatie la promiscuitate, ci indemnul de a-ti face o curiozitate. Cu siguranta te intrebi cum ar fi fost daca ai fi facut primul pas cu barmanul din clubul X pe care nu vrei sa-l iei de sot, dar care arata de parca ar fi coborat din reviste. Un necunoscut te poate ajuta sa-ti infrangi inhibitiile si sa te cunosti mai bine. Nu vrei sa "cazi in ispita" atunci cand esti pe cale sa te casatoresti sau te-ai maritat deja, nu? 

3. Experimenteaza. Fie ca este vorba de un barbat mai in varsta, de practici putin mai "extravagante" decat cele cu care esti obisnuita, de sex in aer liber sau de orice altceva, permite-ti sa bifezi cateva experiente mai aparte. Te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine, spre satisfactia partenerului tau de cursa lunga, dar si sa nu ai alte curiozitati in afara cuplului mai tarziu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare