Sex

# greseli sex # greseli dormitor #prima noapte #relatii sex # greseli femei

3 greseli majore pe care le fac femeile in dormitor!

Relatia sexuala este foarte importanta intr-un cuplu, si mai ales pentru barbati. Daca vrei sa ai un partener fidel, trebuie sa eviti cateva greseli majore. Iata care sunt cele mai mari erori pe care le fac femeile in dormitor:

1. Lipsa de implicare.

Un barbat trebuie sa se simta dorit in timpul actului sexual. Nu astepta ca el sa faca totul in dormitor. Preia initiativa si arata-i ca iti pasa de satisfactia lui sexuala. Saruta-l si si fa gesturi cat mai tandre, astfel incat interesul lui sa creasca si mai mult. Trebuie sa fii dinamica, sa te exprimi si sa ii arati cat de mult iti place sexul cu el

2. Igiena intima

Igiena intima este foarte importanta in relatia sexuala. Chiar daca esti de ani buni cu o persoana, ai grija sa iti indepartezi parul nedorit sa fii curata tot timpul. Sexologii sunt de parere ca trebuie sa fii pregatita oricand si trebuie sa te gandesti ca arati bine din orice unghi. Indiferent cat de obosita esti, ai grija ca totul sa fie perfect, altfel iubitul tau isi poate pierde dorinta de a face sex cu tine.

3. Discutiile in pat

Daca iti place sa vorbesti in timpul partidelor de sex, trebuie sa stii ca iubitul tau nu va fi deloc incantat sa auda ce ai facut la munca, ce mai face prietena ta sau ce haine ti-ai cumparat recent.  Asadar, uita de orice griji si focuseaza-te pe placere si pe actul sexual. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului