Sex

# secrete sex #accesorii erotice # cum il cuceresti #relatii #sex

3 accesorii erotice pentru a-l face dependent de tine

Vrei sa il cuceresti cu tehnicile tale erotice? Nu este deloc dificil, daca apelezi la niste trucuri simple. Fii inventiva in dormitor si vei avea doar de castigat. Iata 3 accesorii cu care il vei cuceri definitiv. 
 

Un set de bondage

O mască pentru ochi, cătuşe, hamuri, aceste accesorii pot fi o altă metodă de a alunga rutina din dormitor. Important este să le alegeţi împreună şi să daţi frâu liber imaginaţiei.
 
Costumatii sexy
 
Majoritatea bărbăţilor visează să îşi vadă partenera într-o ţinută sexy din latex cu cizme şi un bici. Fă-i o surpriză şi dă startul unei nopţi de neuitat. Sau, daca este genul mai romantic, inveleste-te in dantela, leaga-l de pat si innebuneste-l de placere. 
 

Pantofi cu toc

Stii de ce actriţele din filmele pentru adulţi rămân încălţate în timpul partidei de sex? Tocurile sunt extrem de sexy, iar majoritatea bărbaţilor au fantezii care includ pantofii cu toc care dau si impresia unei femei puternice, dominatoare. Aşa că pregăteşte-i o noapte specială în care să-l surprinzi doar în lenjerie şi stiletto negri sau rosii. 
 
Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului