Sex

#casnicie #cupluri casatorite # rutina sexuala # sex cuplu

20 de sfaturi de sex pentru cuplurile casatorite

Cuplurile casatorite cad adesea intr-o rutina sexuala, care risca sa le afecteze si legatura emotionala. Vezi care sunt cele mai bune 20 de sfaturi de sex pentru cuplurile casatorite.

Daca vrei sa alungi rutina din viata ta de cuplu, urmeaza cateva sfaturi simple care te vor ajuta sa intetesti pasiunea dintre voi.

Afla cum poti readuce fiorul din primele luni de relatie in casnicia ta.

Accesorii. Surprinde-l in pat cu o tinuta deosebita: poarta doar bijuterii. Atingere-l usor cu cerceii tai lungi si cu un sirag de perle false pentru a-l infiora.

Bere. Daca aduci cateva sticle mici de bere speciala in pat, veti intra in atmosfera pasionala mult mai repede.

Rolul dominant. Schimbati rolul dominant in mod frecvent. Ofera-i partenerului o seara in care ii implinesti toate doreintele in pat, urmata de una in care el iti sta complet la dispozitie.

Afectiune in public. Data viitoare cand luati masa in oras, rezervati un separeu intr-un restaurant romantic si stati pe aceeasi parte a mesei. Sarutati-va si mangaiati-va ca doi adolescenti.

La sala impreuna. Exercitiile fizice va pun sangele in miscare si orgasmul va fi mai intens pentru amandoi daca faceti sex imediat dupa ce ati mers la sala.

Portjartier . Cand ai purtat ultima oara un portjartier? Ofera-i placerea de a-l da jos incet de pe tine inainte de sex.

Puterea degetelor. Atingerea este cu atat mai placuta in timpul preludiului cu cat iti folosesti mai creativ varfurile degetelor pentru a-l excita.

Inghetata. Racoriti-va impreuna cu acelasi cornet de inghetata. Daca incepe sa se topeasca, lingeti fiecare picatura de pe degetele celuilalt.

Sarut ca in filme. Apuca-l de cravata si trage-l spre tine pentru un sarut ca in filme care va va excita pe amandoi.

Dantela neagra. Din garderoba unei femei casatorite nu trebuie sa lipseasca lenjeria intima din dantela neagra care sa o faca sa se simta sexy si sa-i incite partenerul.

Surpriza. Surprinde-l cu atingeri si mangaieri atunci cand se asteapta cel mai putin, dar niciodata in timpul unui meci important.

limbajul trupului. Petreceti impreuna o seara in care sa nu vorbiti. Descoperiti cum limbajul trupului va ajuta sa ajungeti pe culmile pasiunii.

Film erotic . Spune-i ca ai gasit o drama de epoca pe care trebuie sa o vedeti impreuna apoi surprinde-l cu un film erotic din care puteti invata cateva trucuri noi.

Ochii deschisi. Faceti dragoste cu ochii deschisi pentru o conexiune mai puternica care sa va intareasca legatura emotionala.

Sex rapid. Uneori 10 minute de sex fara preludiu pot fi cel mai bun mod de a te bucura de dragostea pe care i-o porti partenerului, atata timp cat nu inlocuiesc partidele de sex mai lungi.

Amintiri. Discutati despre momentele de sex cu adevarat memorabile. Veti intra rapid in atmosfera si veti dori sa le repetati sau sa le depasiti.

Vocabular de budoar. Cateva cuvinte deocheate pot inflacara rapid atmosfera si duce la o partida de sex de zile mari.

Dragostea ca afrodisiac. Sopteste-i la ureche cum nici Brad Pitt nu se compara cu el si cum e singurul barbat cu care vrei sa faci dragoste.

Aniversare sexuala. Sarbatoriti fiecare moment important din relatia voastra, de la prima oara cand ati facut sex pe lumina, pana la prima oara cand ati facut sex in vacanta.

Dragoste in toiul noptii. Somnul neintrerupt este laudat prea mult. O pauza de 30-45 de minute in care sa va indepliniti fanteziile pe intuneric va va aduce amandurora o dimineata fericita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului