Sex

#cuplu #relatii #curiozitati sex #ce nu stiai despre sex

12 lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre sex

Stiai ca cel mai mare numar de orgasme de care a avut parte o femeie intr-o ora a depasit 130? Sau ca, in timp ce tu mananci, dormi sau muncesti, zeci de mii cupluri fac sex? Citeste mai jos 12 lucruri cu adevarat surprinzatoare despre acest subiect, preluate de Huffington Post din cartea lui Sadie Cayman, "Sex: 369 Facts To Blow You Away".

1. Cercetatorii de la Universitatea din California au descoperit ca barbatii care sunt implicati activ in treburile casnice au parte cu 50% de mai mult sex decat cei care nu fac curat.

2. In fiecare zi, in lume au loc cel putin 100 de milioane de acte sexuale. Cu alte cuvinte, in jur de 65.000 de cupluri din toata lumea fac amor chiar acum.

3. Agalmatofilia este un fetis reprezentat de atractia sexuala vizavi de statui sau manechine.

4. Cantitatea de lichid seminal continuta de o lingurita are sapte calorii.

5. Rapoartele sustin ca cel mai mare numar de orgasme experimentate de o femeie in decursul a 60 de minute este de 134. Un barbat a reusit sa aiba parte de doar 16.

6. Inactivitatea sexuala totala poate duce la o micsorare a marimii penisului.

7. Cea mai puternica femeie care a reusit sa ridice greutati doar cu ajutorul muschilor vaginali este rusoaica Tatyana Kozhevnikova. Ea a stabilit un record mondial reusind sa ridice 14 kg.

8. Se pare ca proteinele din lichidul seminal imbunatatesc aspectul pielii, oferindu-i acestuia calitati antirid.

9. Dintre toate natiile, grecii pretind ca au parte cel mai des de actiune in dormitor. Astfel, 87% dintre ei afirma ca fac sex o data pe saptamana.

10. Aproximativ una din 50 de femei are un al treilea mamelon.

11. Mitul conform caruia un al doilea prezervativ purtat peste primul ofera mai multa protectie nu este adevarat. Din contra, mareste sansele ca primul sa se gaureasca din cauza frictiunii.

12. Prostitutia este legala in majoritatea tarilor, inclusiv in Iran, unde "neveste temporare" pot fi obtinute pentru cateva ore. Cine este prins insa ca promoveaza aceasta industrie este pasibil de executie.

Foto: men.th.msn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare