Sex

#relatie de cuplu #comunicare cuplu #viata sexuala #sex #cuplu fericit

10 zile pentru o viata sexuala implinita

Pentru o viata sexuala implinita petrece mai mult timp alaturi de partenerul tau si implicati-va in cat mai multe activitati interesante. Nu uitati sa condimentati fiecare zi cu saruturi, masaje, discutii incitante si fantezii fierbinti.
 

Ziua 1


Petrece mai mult timp cu partenerul tau. Chiar daca ai un program incarcat, incearca sa gasesti cateva minute pe care sa le petreci doar cu iubitul tau. Discutati despre ce ati facut in timpul zilei sau luati cina impreuna.

Tine un jurnal. Scrie cinci lucruri care iti plac la corpul tau. Concentreaza pe acele parti si impresioneaza-ti partenerul cu atuurile tale.
 

Ziua 2


Leneveste in pat. In loc sa fugi imediat din pat dupa ce suna ceasul desteptator, incearca sa mai ramai cateva minute. Zambeste, saruta-ti partenerul si ia-l in brate. In acest fel veti avea momentul vostru de intimitate inainte de a incepe o zi aglomerata.

Saruta-l la plecare. Fa din acest sarut un obicei al diminetilor voastre. Ofera-i un sarut lung si pasional, ca o promisiune placuta pentru momentul revederii.

Poarta ceva dragut in pat. Nu trebuie sa porti cea mai in voga piesa de lenjerie intima. Surprinde-ti partenerul cu o tinuta placuta, care sa creeze o atmosfera incitanta.
 

Ziua 3


Fa sex dimineata. Este un mod cat se poate de placut de a incepe o zi placuta. Te vei simti mai energic, vei avea o atitudine pozitiva si vei radia de fericire.

Transforma dormitorul intr-o oaza de senzualitate . Creeaza o atmosfera senzuala, aprinde lumanari parfumate si pastreaza o doza de mister.

Exprima-ti fanteziile. Discuta cu partenerul tau despre fanteziile tale sexuale, pozitii noi pe care vrei sa le incerci, jucarii erotice pe care vrei sa le incerci sau locuri inedite unde ai vrea sa faci sex. Aceste discutii vor incinge atmosfera si vei avea parte de o partida de sex memorabila.
 

Ziua 4


Petrece mai mult timp cu tine. Fa o baie fierbinte , aplica o crema fina si parfumata si petrece mai mult timp in fata oglinzii. Afla mai multe despre dorintele tale, ce iti place si ce te implineste.

Trimite-i un mesaj sexy. Daca te gandesti la partenerul tau in timpul zilei, trimite-i un mesaj sexy, care sa ii reaprinda simturile.

Fa-i un masaj. Din cand in cand, este indicat sa te concentrezi si asupra simturilor. Petrece timp cu partenerul tau intr-un mod placut: fa-i masaj, atinge-l, mangaie-l si saruta-l, fara insa a face sex.
 

Ziua 5


Sarutati-va pasional. Sarutul este cel mai intim act, care va va apropia si va va face sa va simtiti mai bne.
 

Ziua 6


Cititi povesti erotice impreuna. Cumpara cateva carti erotice pe care sa le cititi impreuna, inainte de culcare.
 

Ziua 7


Pune in aplicare fanteziile. Incearca ceva nou in aceasta seara, o noua pozitie, o tinuta provocatoare sau orice te face sa te simti bine si cu care sa iti impresionezi partenerul.
 

Ziua 8


Ofera-i partenerului un cadou. Pentru a-i arata dragostea si aprecierea ta, ofera-i partenerului tau un cadou simbolic sau fa-i un compliment care stii ca il va face fericit.
 

Ziua 9


Fa sex oral. Pentru o noapte schimbati rutina si incercati ceva incitant pentru ambii parteneri. Sexul oral iti va oferi o experienta placuta si fierbinte.
 

Ziua 10


Radeti impreuna. Mergeti la un film amuzant sau implicati-va intr-o activitate amuzanta, care sa va binedispuna pentru tot parcursul zilei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare