Sex

#condimentare viata sexuala #experiente sexuale #sex #viata sexuala

10 experiente sexuale "fierbinti" de testat cel putin o data in viata

Tu stii pana unde ai merge in pat pentru un orgasm exploziv si pentru o experienta sexuala memorabila? Probabil pana departe... nu-i asa?! Nu trebuie sa fortezi limitele si sa te aventurezi in experiente periculoase, pentru a avea parte de o viata sexuala implinita. Insa nici nu trebuie sa lasi sa treaca pe langa tine experiente care ti-ar putea imbogati viata sexuala intr-un mod in care nu iti poti imagina.

1. Sa te saruti cu o fata - nu ai avut niciodata inclinatii spre lesbianism, dar cu siguranta te-ai intrebat, macar o data, cum saruta o fata, nu-i asa?! Este timpul sa si incerci!

2. Menage a trois (threesome) - daca sexul in trei este fantezia ta erotica cea mai "fierbinte", nu ezita sa o pui in practica, daca ai un partener cu aceeasi deschidere catre experiente sexuale noi sau atipice.

3. Cyber sau phone sex - nu trebuie sa treci prin viata fara a experimenta placerea sexuala in lipsa atingerilor si a sexului propriu-zis, obtinuta doar din glasul si indrumarile verbale de la capatul firului telefonului sau internetului.

4. Sex in spatii publice - nicaieri, nivelul de adrenalina si excitatie din corp nu atinge cote mai inalte decat atunci cand faci ceva "interzis".

5. Sex in masina - la fel ca si sexul in public, cel in masina este un must-have pe lista cu experiente sexuale de bifat in viata aceasta; in ciuda spatiului limitat, masina permite punerea in practica a unor pozitii sexuale inedite, care iti garanteaza orgasmul.

6. Booty calls - telefoanele fierbinti care se sfarsesc cu o vizita presarata exclusiv cu acte fierbinti de amor.

7. One night stand - aventura de-o noapte este o experienta de pe urma careia poti castiga nu doar experienta, ci si multe orgasme garantate... fara implicatii emotionale care tind sa iti complice viata.

8. Autostimularea cu jucarii sexuale - daca nu ai cu cine sa folosesti jucariile sexuale care iti fac cu ochiul in sex-shop-uri, foloseste-le cu tine insati; rasfata-te cu ele si experimenteaza senzatiile "tari" pe care ti le ofera in intimitate.

9. Bondage sex - nu trebuie sa cazi in extremele practicilor erotice sado-masochiste, insa poti incerca sexul legat la maini cu catuse, sfoara, funii etc.

10. Jocuri de rol in dormitor - nu poti trece prin viata, fara sa te transformi macar o data in asistenta obraznica sau profesoara exigenta in dormitor.

Sursa f oto: devids.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare