Sex

#sex #erotic #erogen #zona erogena #gat #buze #clitoris #fese #picioare #coapse #solduri #genunchi #sani #san #mainipar #ureche #urechi #cuplu #partener

Zonele ei erogene

Corpul unei femei este acoperit din cap pana in picioare cu zone sensibile. Desi fiecare persoana prezinta particularitatile sale, exista o serie de puncte erogene comune. Ofera-i partenerei tale senzatii de neuitat prin stimularea acestor zone fierbinti.

 

 

Gatul

Nicio femeie nu poate rezista unei atingeri delicate a gatului. Este una dintre zonele cele mai sensibile. Un sarut pasional pe gat, in timp ce o lasi sa iti simta respiratia si iti treci degetele prin parul ei cu siguranta o va incita.

Maseaza-i delicat aceasta parte a corpului si strange-i parul usor ca sa ii dai de inteles cat de mult o doresti. Musc-o, dar ai grija sa nu te ia valul si sa o ranesti. De asemenea, desi esti tentat, nu ii lasa urme. O vei forta astfel sa poarte bluze pe gat pentru cateva zile. Daca vrei sa stimulezi aceasta zona, tine minte sa incepi tandru si sa intensifici gesturile atunci cand lucrurile se incing.

Urechile

Fie ca ii soptesti ceva incitant sau ii saruti lobul urechii, partenera ta se va declara incantata daca vei acorda atentie acestei zone erogene. Fii atent la reactiile ei in timp ce ii explorezi corpul cu sarutarile tale.

Las-o sa iti auda respiratia si nu te feri sa gemi de placere; cu siguranta aceasta va aprinde atmosfera. Spune-i, printre sarutari, ce se va intampla mai departe, De asemenea, maseaza-i lobul urechii usor cu degetele. Incearca sa pastrezi limitele si sa nu o invadezi cu saruturi frantuzesti.

Buzele

Aceasta este una dintre zonele cele mai excitante pentru femei. Majoritatea se plang de faptul ca nu sunt destul de sarutate in timpul actului sexual. Dar asta nu inseamna ca mai mult inseamna si mai bine.

Incearca, in primul rand, sa variezi intensitatea sarutarilor tale. Daca incepi intr-un mod tandru, alterneaza mai apoi cu ceva mai pasional. In timp ce o saruti, misca-ti mainile pe corpul ei sau, inainte de a o saruta, atinge-i buzele usor cu degetele.

De asemenea, ca sa nu va plictisiti, incearca sa o saruti cateva minute fara sa ii atingi celelalte parti ale corpului, In acest mod, iti va indica ea cand este pregatita sa treaca mai departe.

Parul

Ai observat cate femei se joaca cu parul lor? Nu este vorba despre un tic nervos. Femeilor chiar le place si adora sa fie mangaiate in acest mod de partener.

In timp ce o saruti, trece-ti mainile usor prin parul ei sau maseaza-i zona capului. Pentru un moment plin de senzualitate , ofera-te sa ii speli parul atunci cand faceti o baie impreuna sau sa il perii delicat.

Ai grija ca partenera ta sa nu aiba vreo fobie legata de podoaba ei capilara. Incepe prin miscari usoare, pentru a observa daca ii face placere ca altcineva sa ii atinga parul.

Sanii

Majoritatea barbatilor acorda o atentie sporita sanilor partenerei inainte ca aceasta sa fie pregatita. O stimulare excesiva poate deveni chiar dureroasa. Atinge-o putin, apoi ridica-ti mana si las-o sa iti anticipeze miscarile. In acest fel, corpul ei nu va fi luat prin surprindere, iar senzatia simtita va fi una placuta.

Prin stimulare se intelege cuprinderea intreg sanului. Foloseste-te de palma ta pentru a-i cuprinde sanii, apoi de degete si in final de sarutari. Stimularea sanilor trebuie sa dureze cel putin cateva minute.

Mainile

Joaca-te cu degetele ei si saruta-i palmele. Foloseste-ti creativitatea si stimuleaza-i aceasta zona deosebit de excitanta. Daca vrei sa dublezi placerea, trece-ti mainile de-a lungul unui alt punct erogen . Sporeste intensitatea momentului: imprastie-i pe mana niste ciocolata sau frisca si “mananc-o” din sarutari.

Coapse

Stimularea zonei coapselor poate constitui un preludiu excelent. Nici nu te gandi sa te apropii de zona genitala. Las-o sa astepte si in acest timp mangaie-o, sarut-o si sopteste-i la ureche ce va urma. Incearca sa nu musti aceasta zona, pentru ca este foarte sensibila si s-ar putea sa -i schimbe dispozitia partenerei tale.

Genunchi

Zona din spatele genunchilor este extrem de sensibila. Asadar, nu toate femeile se simt bine atunci cand le este stimulata aceasta zona. O poti innebuni de placere, dar in acelasi timp exista riscul de a o enerva.

Ca sa nu strici atmosfera creata, atinge-o usor cu varful degetelor tale si fii atent la reactiile ei. Daca vezi ca se simte bine, poti cobori cu buzele de-a lungul copselor, oprindu-te asupra zonei din spatele genunchilor.

Picioare

Carei femei nu ii place sa fie rasfatata cu un masaj al picioarelor la sfarsit de zi? Un moment relaxant poate fi transformat intr-o actiune plina de senzualitate. Poti petrece cateva clipe bune atingandu-i picioarele cu degetele si chiar cu buzele. Chiar daca iti va spune ca o gadili, ia lucrurile mai usor si mangaie-i gleznele, talpile. Ii vei oferi un moment de placere pe care nu il va uita prea curand.

Fese

Fesele nu sunt la fel de sensibile ca sanii sau clitorisul, dar atat femeile, cat si barbatii declara faptul ca le place ca aceasta zona sa le fie rasfatata. Complimenteaza-ti partenera prin atingerea feselor acesteia si las-o sa vada cat de mult ii admiri corpul.

Clitorisul

Clitorisul ar trebui sa fie lasat pe ultimul loc in ordinea stimularii zonelor erogene, pentru ca numai in acest fel va oferi placere. Daca te vei “repezi” asupra clitorisului fara sa o fi stimulat inainte, risti sa ii oferi partenerei o senzatie inconfortabila.

Fiecare femeie este diferita, asa ca o reteta de succes a stimularii clitorisului este de prisos. De exemplu, unele femei nu suporta stimularea directa a acestei zone. Dar majoritatea au nevoie sa fie excitate in prealabil inainte sa ajunga la acest moment.

Daca sunteti in perioada de cunoastere, lasa-te ghidat de indicatiile sau de cum reactioneaza corpul partenerei. Odata ce reusesti sa identifici ce anume ii face placere acesteia, ii poti oferi prin stimularea clitorisului senzatii de neuitat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare