Sex

#cum sa o cuceresti #dragoste #cuplu #relatii #placere

Vrei sa-ti innebunesti iubita? 6 lucruri ciudate care o excita

Femeile sunt mult mai putin previzibile decat barbatii in ceea ce priveste relatiile intime. Este mai greu sa-ti dai seama ce vor in pat, cum este mai greu sa realizezi care sunt factorii declansatori ai atractiei. 

Specialistii de la EverydayHealth.com au intocmit o lista de lucruri care le excita pe femei. Multe sunt lucruri atat de obisnuite incat nici nu te-ai astepta ca pot fi reprezenta o scanteie importanta pentru relatia voastra, Iata 6 dintre acestea:

1. Obrazul proaspat barbierit. Potrivit unui studiu efectuat in Noua Zeelanda, femeile ii considera pe barbatii cu barba mai putin atractivi, mai batrani si chiar mai agresivi.

2. Privirea incruntata. Chiar daca nu sunt fane ale barbatilor agresivi, femeile nu sunt nici fane ale barbatilor prea fericiti. O privire serioasa, usor incruntata este un factor declansator al atractiei sexuale. De ce? Expertul in relatii Charles J. Orlando (SUA) spune ca poate face parte din tendinta femeilor de a depasi obstacolul, de a fi pe placul sexului tare.

3. Culoarea rosie. Potrivit unui studiu al psihologilor de la Universitatea din Rochester, femeile sunt atrase de barbatii care indraznesc sa poarte rosu, asa ca nu ar trebui sa eziti sa porti macar un accesoriu in culoarea dragostei.

4. Vocea groasa. Timbrul vocal profund, mai ales dimineata iti pune iubita pe jar, arata un studiu al psihologilor de la Universitatea din Fort Lauderdale, asa ca nu ezita sa o suni (daca nu va petreceti dimineata impreuna) si sa-i urezi o zi buna. Cu siguranta a ta asa va fi! 

5. Un sistem imunitar puternic. Un alt studiu arata ca femeile aleg fara sa fie constiente de acest lucru barbatii cu feromonii pregnanti, semn al unui sistem imunitar puternic si, implicit, al puterii sale. 

6. Mainile. Arata-i ca nu esti neindemanatic, ca ai miscari ferme si va fi a ta. O garanteaza specialistii in relatii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare