Sex

#viata sexuala #preludiu #initiativa #creativitate #sex #fantezii sexuale #excitare

Trucuri pentru o viata sexuala sanatoasa la orice varsta

Intr-un sondaj realizat in 2010 de AARP, cercetatorii au aratat ca aproape jumatate dintre barbatii si femeile de peste 45 de ani sunt mai putin satisfacuti de viata lor sexuala decat erau in urma cu zece ani. Te poti bucura de o viata sexuala sanatoasa si distractiva, indiferent de varsta pe care o ai, cu conditia sa nu te lasi dominat de rutina. Iata cateva trucuri cu ajutorul carora iti poti condimenta relatia si te poti bucura din nou de sex.

Fii creativ

Incearca abordari diferite atunci cand vine vorba despre sex. In cadrul sondajului realizat de AARP, doar 29% dntre respondenti si-au descris partenerul ca fiind cretiv atunci cand a venit vorba despre sex. Daca ti-ai dorit vreodata sa incerci o noua pozitie sexuala, acum este momentul sa o faci.

Orice abatare de la rutina poate face ca viata ta sexuala sa fie din nou satisfacatoare.
Daca pana acum faceai sex seara, incerca sa faci sex dimineata. Sau, daca sexul are loc de obicei in dormitor, ai putea incerca o camera noua.

Pune-ti in practica fanteziile sexuale

Fanteziile sexuale iti pot condimenta, fara indoiala, viata sexuala. Vorbeste-i partenerului tau despre ele! Retine ca este important sa renunti la prejudecati atunci cand vine vorba despre ce se intampla in dormitor pentru a te bucura de o viata sexuala implinita.

Schimba rolurile

Preia initiativa in pat! Daca partenerul tau este intotdeauna cel care initiaza sexul, este timpul sa iei masuri. Pentru a-i retrezi pasiunea partenerului tau, surprinde-l cu o atitudine speciala atunci cand se asteapta mai putin. Nu iti limita dorintele sexuale! Schimbarea rolurilor in dormitor te poate ajuta sa iti recapeti apetitul sexual.

Redescopera preludiul

Cuplurile care sunt impreuna o lunga perioada de timp au tendinta de a sari peste preludiu. Redescopera preludiul pentru ca viata ta sexuala sa se imbunatateasca! Fara implicarea intr-un preludiu, unii barbati nu-si acorda suficient timp pentru a fi complet excitati, pentru a mentine o erectie ferma necesara pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit. Iar o femeie, in absenta preludiului, nu va obtine nivelul de excitare dorit pentru a-si pregati corpul si mintea pentru diverse activitati sexuale.

Sursa foto: bengkel-download.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare