Sex

#minciuni femei sex #sex femei #sex barbati #relatii #cuplu

Top 3 minciuni pe care le spun femeile in dormitor

Dupa o partida de amor in care barbatii nu se ridica la asteptarile femeilor, reprezentantele sexului frumos sunt de parere ca ar trebui sa-si flateze partenerul, iar pentru acest lucru apeleaza la minciuni nevinovate. Iata top 3 astfel de afirmatii, conform psihologului Tracey Cox.

1. Cel mai des folosita este replica „viata noastra sexuala e la fel de buna ca la inceput”, spune sexologul Tracey Cox, pentru Daily Mirror.

In realitate, dupa mai multi ani, pasiunea si dorinta de la inceputul relatiei dispar in timp, mana insa dragostea, afectiunea. Chiar daca partenerii vor incerca mereu sa-si condimenteze viata sexuala, tot nu va mai fi ca la inceput, caci partenerul este acelasi!

2. Pe locul 2: „Am avut orgasm in acelasi timp cu tine”. In realitate, orgasmul simultan este foarte rar intalnit, pentru ca pentru o femeie dureaza mai mult sa ajunga la orgasm.

3. „Am fantezii sexuale doar cu tine” este o alta fraza pe care barbatii adora s-o aude. Nu este tocmai adevarata, din pacate. Un studiu realizat de The British Sexual Fantasy Research Project, la care au luat parte peste 19.000 de oameni, a demonstrat ca 90% din femeile britanice au fantezii erotice cu alte persoane, nu cu partenerul lor. De aceea, este greu de crezut ca o persoana care spune asta este sincera, spune Cox.
 

Sursa foto: 247ariya.com

  •   2016-01-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii