Sex

#performante sexuale #activitate sexuala #sex #cuplu

Temerile femeilor si barbatilor legate de sex

Barbatii isi fac griji in privinta marimii penisului mai mult decat se tem de problemele cardivasculare sau de infarct, arata o cercetare publicata de Psychology Today, care a tinut cont inclusiv de cautarile pe Google. La femei, temerile sunt cu totul altele!

Conform cercetarii, noua din zece cautari legate de organul sexual masculin au legatura cu modalitati prin care pot fi imbunatatite performantele sexuale, iar principalul motiv pentru care barbatii sunt preocupati de acest subiect se rezuma la convingerea ca femeile ii acorda o importanta deosebita. Realitatea este insa ca pentru fiecare cautare online facuta de femei referitor la „marimea penisului”, exista 170 de cautari facute de barbati.

Surprinzator, femeile sunt mai interesate de durerile resimtite in timpul actului sexual (40%), mai ales daca partenerul lor are un penis care depaseste media. Departamentul de cercetare din cadrul Universitatii UCLA a realizat, de altfel, si un studiu din care reiese ca 84% din femei sunt multumite de marimea penisului partenerilor de viata, numai 14% si-ar dori un partener ceva mai dotat, iar 2% au mentionat ca partenerii sunt mult prea dotati.

A doua mare temere a barbatilor este ejacularea prematura. Nici aici femeile nu acorda aceeasi importanta ca barbatii. Preocuparile femeilor: miros vaginal, sani si posterior mai mari. Reprezentantele sexului frumos sunt foarte ingrijorate de mirosul vaginal, iar interesul este axat pe identificarea afectiunilor genitale care s-ar putea face vinovate de o astfel de problema stanjenitoare si de modalitati de rezolvare a situatiei. in aceasta privinta, interesul barbatilor este destul de scazut, poate si pentru ca, de regula, realizeaza ca este un subiect sensibil pentru partenere si prefera sa-l evite, au notat autorii studiului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare