Sex

#spa #sex #relatie #cuplu #sexy

Surprize sexy pentru iubitul tau

Iesi din banal si ofera-i iubitului tau o surpriza sexy pe care sa nu o uite prea curand. In functie de bugetul de care dispui dar si de cat de departe vrei sa mearga surpriza, ai la dispozitie mai multe variante. Alege-o pe cea mai potrivita pentru stilul vostru.


Sedinta foto sexy


Angajeaza un fotograf profesionist care sa iti faca un album foto in diverse ipostaze.  Pregateste cel putin doua lenjerii intime pe care sa le schimbi pe parcursul sedintei foto si pregateste-te temeinic. Mergi la salonul de infrumusetare, coafeaza-te, penseaza-te si machiaza-te astfel incat sa ai un chip perfect in fotografii.


Nu uita sa te pregatesti psihic pentru un astfel de moment – atitudinea sexy este  mai mult decat necesara intr-un astfel de moment.


Tariful unei astfel de sedinte incepe de la 70 de euro, iar pretul poate creste in functie de ce preferinte ai.


O zi la spa


O zi petrecuta impreuna la sauna, baie turceasca , piscina, masaj sau jacuzzi va fi cu siguranta  o surpriza foarte placuta pentru iubitul tau, mai ales pentru ca te va vedea o zi intreaga in costum de baie, fara sa se poata atinge de tine. Cu siguranta atunci cand veti ajunge acasa, atmosfera va fi foarte incinsa.


Un dans erotic


In categoria surprizelor care nu te costa nimic se incadreaza dansul sexy. La jumatate de ora dupa cina, retrage-te intr-o alta incapere (unde ai dus deja lenjeria sexy) si intoarce-te pregatita de dans. Nu uita sa alegi o melodie potrivita pentru acest moment. Aceasta surpriza il va infierbanta la maxim pe iubitul tau.


Un dus “fierbinte”


Intra sub dus si, sub un oarecare pretext, cheama-l pe iubitul tau in baie. Si daca tot a venit pana acolo, roaga-l sa te acompanieze sub dus. Tine la indemana un gel de dus aromat, care face multa spuma si nu va grabiti. Acest dus poate fi considerat un preludiu mai lung, foarte fierbinte.


Desert cu surprize


Dupa ce ati luat masa, serveste-i iubitului tau desertul in timp ce esti imbracata doar intr-un sortulet. Mai mult ca sigur, vei fi desertul pe care il va savura cel mai mult.

Sursa foto: gta-modding.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului