Sex

#varsta sex # sex cuplu #sex

SURPRINZATOR Varsta la care avem parte de cel mai bun sex

O platforma online numita Happify a facut o cercetare pentru a afla care este varsta la care oamenii au parte de cel mai placut sex, iar raspunsul este surprinzator.

Multi dintre noi ar putea crede ca in tinerete activitatea sexuala este la cele mai inalte standarde, insa studiul efectuat demonstreaza ca persoanele cu varsta cuprinsa intre 40 si 46 de ani au parte de cele mai fierbinti nopti.

Tot acest studiu arata ca toate cuplurile care fac se cel putin odata pe saptamana se numara printre cele mai fericite si mai linistite.

Dezamagitor a fost faptul ca majoritatea persoanelor fac sex de aproximativ 3 ori pe luna, fie ca sunt casatorite fie ca nu. Desi poate parea o gluma, aceasta se numara printre principalele motive pentru care majoritatea cuplurilor se despart la putin timp dupa casatorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare