Sex

#fantezii barbati #fantezii femei #fantezii #relatii sexuale

Studiu. Care sunt fanteziile sexuale care domina barbatii si femeile

Cat de normale sunt fanteziile sexuale? Aceasa este intrebarea la care si-au propus sa raspunda mai multi cercetatori canadieni si, se pare, au gasit o explicatie. Barbatii au mai multe sanse de a-si dori o aventura extra conjugala, dar si de a o pune in practica, spre deosebire de femei.

Specialistii au ajuns la concluzia ca dorinta barbatilor de a face sex cu doua femei in acelasi timp este normala, iar pentru femei tema preferata este "Cincizeci de umbre ale lui Grey", unde supunerea este condimentul care da savoare unei relatii.

Christian Joyal, conducatorul studiului, sustine ca, din punct de vedere clinic, fanteziile sexuale patologice sunt recunoscute. "Acestea includ sexul neconsimtit, presupun durere sau sunt fantezii absolut necesare in obtinerea placerii. Obiectivul nostru principal a fost sa specificam normele fanteziilor sexuale, un pas esential in definirea patologiilor si, dupa cum ne asteptam, exista mai multe fantezii comune decat atipice", a declarat Joyal, pentru dailymail.co.uk.

Cercetatorii au observat ca cele mai multe fantezii ale femeilor implica partenerul, pe cand in fanteziile barbatilor se strecoara si alte femei. Reprezentantele sexului slab, in schimb, nu si-ar dori ca fanteziile lor sa devina realitate.

Sursa foto: defensacentral.com

  •   2014-11-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Gabriela Jianu

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Dezvoltarea personala a unei femei – de la adolescenta la maturitate

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii