Sex

#femei lenjerie #lenjerie sexy #desuuri femei

STUDIU Barbatii s-au saturat de tanga! Ce lenjerie ii incita

Un studiu recent a demonstrat ca barbatii apreciaza foarte mult seturile asortate de lenjerie intima, mai ales cand acestea sunt purtate si cu dresuri sexy. In schimb, nu suporta sa vada corsete sau slipi tip tanga.

Conform cercetarii, lenjeria intima are un impact mai mare decat se credea pana acum. Peste jumatate dintre barbatii chestionati au recunoscut ca nu considera atragatoare o femeie care poarta o lenjerie nepotrivita, noteaza Daily Mail.

86% dintre barbati au spus ca lenjeria partenerei este foarte importanta, in timp ce 71% dintre femei au declarat ca sunt atente la lenjeria pe care o poarta iubitul.

In ciuda mitului care inconjoara acest tip de lenjerie intima, doar 19% dintre barbati au spus ca le place modelul tanga, iar in privinta rochitelor "de papusa", doar 6% dintre barbati sunt cuceriti de o femeie care poarta asa ceva.

Seturile asortate de lenjerie sunt apreciate si de femei. 46% dintre ele spun ca se simt seducatoare atunci cand le poarta.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare