Sex

#frumusete #sex #organism #beneficii sex #beneficii frumusete

Sexul te face mai frumoasa! 4 efecte seducatoare ale sexului asupra organismului

Sexul are o multime de efecte benefice asupra organismului care se reflecta din plin in oglinda, facandu-te sa arati mai sexy si mai frumoasa ca niciodata. O viata sexuala activa te mentine tanara si plina de viata, iti remodeleaza silueta si iti face pielea stralucitoare si catifelata. Dezbraca-te de haine, machiaj si alte trucuri de infrumusetare si "imbraca-te" cu cel mai puternic ingredient al frumusetii si seductiei: sexul!


Sexul te ajuta sa slabesti si iti remodeleaza silueta

Cu sau fara orgasm, activitatea sexuala este o arma puternica impotriva kilogramelor in plus. Si sarutul pare sa isi aduca contributia in efortul tau de a-ti remodela silueta. Asadar, mai mult sex intens si pasional inseamna mai multe sanse la o silueta zvelta si frumoasa.


Sexul iti face pielea mai frumoasa si stralucitoare

Pielea ta are cel mai mult de beneficiat de pe urma activitatii tale din dormitor. Sexul isi pune amprenta asupra stralucirii, elasticitatii si hidratarii pielii, intinerind-o si facand-o mai catifelata si sanatoasa.

In timpul activitatii fizice intense, cum este si actul sexual, pielea secreta acid linoelic, un ulei natural care lubrifiaza celulele pielii si le hidrateaza, avand un efect mai vizibil si mai rapid decat orice alta crema de ingrijire de pe piata.


Sexul te scapa de acnee

Sexul face sa dispara rapid acneea de pe tenul tau. Activitatea sexuala pune la zid toti factorii care fabvorizeaza aparitia cosurilor inestetice si punctelor negre de pe ten: stresul si toxinele. Sexul are un efect relaxant asupra organismului, iar transpiratia din timpul activitatii intense din dormitor contribuie la eliminarea unei bune parti din toxinele care provoaca acneea.


Sexul iti face parul frumos si voluminos

In timpul experientelor fierbinti din dormitorul conjugal, sangele este pompat in fiecare folicul al parului si il hraneste de la radacina, contribuind la sanatatea podoabei tale capilare.

Daca ai un par tern si lasat, lipsit de volum, sexul se dovedeste a fi o metoda eficienta si simpla de a-i reda aspectul infoiat si rebel pe care il doresti. Pasiunea si intensitatea sexuala exercitate in activitatile dintre cearsafuri ofera parului tau un volum 100% natural.

Sursa foto: medstorerx.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare