Sex

#sex #sex de vara #potential sexual # infectii bacteriene

Sex de vara: pericole si obstacole

Chiar daca sexul vara vine cu multe parti bune, pericolele si obstacolele care te pot impiedica sa te bucuri la maxim de potentialul tau sexual in aceasta vara nu trebuie ignorate, daca vrei sa eviti neplaceri mai tarziu.

Noptile fierbinti de vara pot fi deosebit de stimulante pentru cupluri, daca urmeaza insa cateva reguli simple si evita capcanele sexului de vara.

Afla care sunt pericolele si obstacolele care pot sta in calea implinirii tale sexuale pe timpul verii.
 

Functionalitatea prezervativelor in apa


Chiar daca prezervativele pot fi folosite cu lubrifianti pe baza de apa, ele isi pierd eficacitatea atunci cand sunt folosite chiar in apa.

Producatorii de prezervative nu testeaza produsele in piscine sau in apa marii , astfel ca acestea nu pot oferi nici garantii contraceptive , nici un nivel scazut al riscului de contactare a unei boli cu transmitere sexuala.

Sarea din mare nu este neaparat un agent coroziv pentru prezervative, insa substantele cu care este tratata apa din piscina pot elimina eficacitatea acestuia.

 

Vara si infectiile bacteriene


Pe timpul verii, piscinele, cazile cu hidromasaj si cele de tip jacuzzi se pot transforma in adevarate eprubete pentru culturi bacteriene.

Sexul in apa poate duce astfel la infectii, iar acestea pot fi transmise cu usurinta de la un partener la celalalt in absenta unui tratament adecvat si a unei pauze nedorite in viata sexuala.

Nici plaja nu este cel mai sigur mediu pentru momente fierbinti alturi de persoana iubita, asa ca e mai bine sa pastrezi noptile de sex in interior in aceasta vara.
 

Pielea arsa de soare


Sexul salbatic te poate face sa uiti de pielea arsa de soare astfel incat sa te trezesti a doua zi cu dureri si mai puternice.

Vestea buna este ca sexul are un efect analgezic pentru pielea expusa prea mult la ultraviolete.

Transformati evitarea zonelor inrosite si dureroase intr-un joc si bucurati-va de beneficiile sexului fara sa inrautatiti situatia pielii arse de soare.
 

Fertilitatea la barbati


Pe timpul verii, temperaturile ridicate tind sa scada calitatea spermei. Daca planuiti sa concepeti un copil in vacanta de vara, evitati cazile cu masaj .

Un studiu realizat in 2007 la Universitatea din California a demonstrat ca nivelul ridicat de caldura umeda (sauna, jacuzzi) scade atat cantitatea de sperma produsa dar si calitatea acesteia.

Dupa ce participantii la studiu au renuntat la "baile fierbinti" timp de trei luni, aproape jumatate dintre ei au beneficiat de o crestere a calitatii spermei de aproape 500%.

Pentru a se asigura ca vara nu iti va influenta negativ dorinta de a avea un copil, barbatii trebuie sa evite si costumele de baie foarte stramte sau calduroase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare