Sex

#secrete viata sexuala implinita # viata sexuala implinita #sex #relatie de cuplu #viata sexuala #cuplu

Secrete pentru o viata sexuala implinita. Ce sa-ti propui pentru anul care vine

Pe lista de dorinte pentru anul care vine vei scrie, cel putin in gand, si nazuintele tale in ceea ce priveste implinirea relatiei de cuplu. De aceea, iata cateva sugestii legate de ceea ce ar trebui sa faci in 2015 ca sa te poti declara satisfacut de relatia ta.

Accepta-l pe celalalt asa cum e

Una dintre regulile de aur ale reusitei in plan sexual a unui cuplu este ca partenerii sa se accepte unul pe altul asa cum sunt, cu defectele si calitatile lor. Nu trebuie sa iti faci iubitul sau iubita sa se simta inconfortabil si nici tu nu ai voie sa ai frustrari in dormitor. Accepta-ti corpul asa cum este, la fel si pe al partenerului, pentru ca sexul nu inseamna inhibitii, ci libertate si placere.

Incearca o jucarie erotica

Pentru unii e un fetis, pentru altii un subiect tabu. Daca nu ai incercat pana acum o jucarie sexuala, 2015 este anul in care trebuie sa o faci. Propune-ti asta si nu lasa sa treaca mult pana o duci la indeplinire. Condimenteaza viata intima a cuplului vostru cu un astfel de instrument erotic si s-ar putea sa descoperi placeri nebanuite.

Marturiseste-i partenerului fanteziile

Uneori e greu sa vorbesti despre dorintele tale ascunse, dar daca ai ezitat sa o faci pana acum, ia-ti inima in dinti si deschide discutia cu partenerul tau. Sarbatorile pot fi un prilej bun. Sunteti mai apropiati, se glumeste si se rade mult, deci poti strecura o aluzie legata despre o fantezie sexuala de a ta astfel incat sa ii dai de gandit, iar in anul care vine sa o puneti in practica.

Fa sex in locuri neconventionale

Daca ti se pare deja banal sa faci sex in pat si e o rutina de care ai vrea sa scapi pentru a anima putin partidele de amor, atunci gaseste alternative. Nu mai lasa ca si in 2015 sa ai parte se o viata intima banala. Schimba, asadar, locatia. Mai ales atunci cand sunteti singuri acasa, nimic nu va impiedica sa faceti sex in living, in baie sau in bucatarie. Pentru senzatii tari, incearca anul care vine si o locatie putin mai "periculoasa", in care sa existe riscul sa fiti prinsi de parinti ori de copii. Asigurati-va totusi ca nu se ajunge la asta. Cu toate acestea, adrenalina crescuta va intensifica placerea, iar voi veti fi mult mai multumiti de viata intima.

Sursa foto: psychologies.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului