Sex

#relatii sexuale #viata sexuala #sex # rutina sexuala # sex cuplu

Scuze care iti afecteaza viata sexuala

Viata sexuala poate suferi atunci cand este neglijata, indiferent ce scuze gasesti pentru a evita sexul. Afla care sunt cele mai slabe scuze si de ce trebuie sa renunti la ele si sa-ti faci timp pentru sex.

 

"Nu sunt epilata"


Viata sexuala este pentru multe femei conditionata de ciclul menstrual. De ce sa adaugi inca o constrangere ? Daca vrei sa fii intotdeauna in forma maxima si proaspat epilata inainte de sex, nu te vei bucura prea des de momentele speciale alaturi de partener.
 

"N-am timp!"


Cand programul tau este atat de incarcat incat nu mai gasesti timp pentru sex, stabileste-ti in agenda programari pentru viata ta sexuala. Anticiparea serii pe care o vei petrece alaturi de persoana iubita ar putea chiar imbunatati experienta.
 

"Nu ma mai simt atragatoare"


Oricine trece prin momente in care nu se mai simte sexy. Daca sentimentele tale sunt cauzate de o crestere in greutate, este timpul sa mananci mai sanatos si sa mergi la sala. Nu poti folosi aceasta scuza daca nu faci pasi activi pentru a-ti ingriji corpul.
 

"Sunt obosita "


Multe cupluri prefera sexul chiar inainte de culcare. Asta inseamna insa ca este foarte posibil sa ajungi in pat lipsita complet de energie dupa o zi obositoare. Fa sex dimineata sau imediat dupa ce te intorci de la serviciu si te vei simti mai energica dupa.
 

"M-am plictisit de aceeasi rutina "


Daca rutina in dormitor a devenit o problema, nu trebuie sa eviti momentele intime cu partenerul, ci doar sa incerci lucruri noi in pat. Preluati, pe rand, controlul in pat, astfel ca fiecare sa-i arate celuilalt ce ii place cel mai mult.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare