Sex

#sex #prietenie # prieteni cu beneficii # sex fara obligatii

Prietenia cu beneficii, argumente pro si contra. Tu ai incerca o astfel de relatie?

"Prieteni cu beneficii", un concept nu foarte des asumat, si totusi atat de popular. Atunci cand tu si un prieten va decideti ca puteti pastra aceleasi sentimente amicale, chiar daca vreti sa ajungeti impreuna in asternut, este bine sa luati in considerare toate argumentele pro si contra acestei decizii.


Argumente pro:

Va cunoasteti

Unul din cele mai mari avantaje pe care prietenia cu beneficii le ofera este ca va cunoasteti deja. Nu numai faptul ca sunteti atrasi fizic unul de celalat, insa va cunoasteti si slabiciunile, dar si care sunt cele mai mari placeri. Va veti intelege de minune la pat.


Nu aveti obligatii unul fata de celalalt

O alta parte buna a acestui tip de relatie este faptul ca nici unul din voi nu are obligatii fata de celalalt. Este doar sex, nu dragoste, iar pe langa asta, va leaga o prietenie. Ceea ce inseamna, cu atat mai mult, ca sunteti deosebit de sinceri in privinta sentimentelor voastre si ca amandoi ati hotarat asta de comun acord. Nu ai de ce sa il acuzi ca se foloseste de tine, pentru ca nu il iubesti.

Citeste continuarea articolului pe Ele.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului