Sex

#sexualitate #sanatate #plante #libidou feminin

Plante care stimuleaza libidoul feminin

Libidoul scazut este o problema cu care se confrunta tot mai multe femei. Stresul, oboseala si anumite tratamente medicamentoase sunt, de obicei, responsabile de aceasta problema. Daca te confrunti cu aceasta problema si ti-ai dori o viata sexuala mai buna si mai activa, poti opta pentru cateva ceaiuri care au rolul de a stimula libidoul.

Iarba Caprei

Iarba caprei este o planta originara din China, care are puterea de a stimula apetitul sexual in cazul femeilor. In plus, ceaiul este bun si pentru barbati, mai ales pentru ca are puterea de a trata disfunctiile erectile.

Achizitioneaza planta de la un plafar si consum-o sub forma de ceai, cu o ora inainte de culcare. Efectele vor fi uimitoare.

Ginkgo Biloba

Despre Ginkgo Biloba se crede nu doar ca ar stimula libidoul sexual, ci ca poate mari gradul de lubrifiere din timpul actului sexual, astfel incat relatiile intime sa fie cat mai placute si mai relaxante.

In plus, Ginkgo Biloba stimuleaza circulatia sanguina in zona genitala, ceea ce sporeste intensitatea si placerea din timpul actului sexual.

De asemenea, Gingko biloba are un efect pozitiv asupra functionarii creierului, care include vigilenta mentala, imbunatatirea memoriei, reducerea lipsei de energie si a oboselii mintale.

Ginseng

Ginsengul nu este doar un elixir al sanatatii. Aceasta plantamareste libidoul atunci cand este consumat de femei si imbunatateste circulatia sanguina si grabeste astfel orgasmul.

Dincolo de sporirea dorintei sexuale, ginsengul reduce considerabil nivelul de stres si ajuta la relaxare. Ginsengul, considerat si planta minune a lumii, a fost folosit inca din vremuri stravechi de americanii nativi pentru combaterea oboselii si pentru energizarea trupului si a mintii.

Maca

Despre Maca se spune ca are efecte similare medicamentului Viagra. Aceasta a fost utilizata sute de ani datorita efectelor sale afrodisiace, insa planta mai este recunoscuta si pentru marirea nivelului de energie, pentru imbunatatirea memoriei, pentru lupta impotriva depresiei si pentru reducerea sindromului premenstrual.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului