Sex

#orgasm #mit #realitate #orgasm multiplu #orgasm barbati #mituri orgasm

Orgasmul multiplu la barbati: mit sau adevar?

Orgasmul multiplu pare rupt din cele mai frumoase vise atat ale barbatilor, cat si ale femeilor. Cu toate acestea, exista teorii care sustin ca orgasmul multiplu este mai degraba "teritoriul" femeilor decat al barbatilor. Pot barbatii sa aiba orgasm multiplu sau este doar un ideal greu de atins? Daca reusesc sa invete sa-si controleze eficient corpul si ejacularea, barbatii pot ajunge pe culmile placerii de mai multe ori in cadrul aceluiasi act sexual!


Barbatii pot avea orgasm multiplu

Desi femeile sunt mai norocoase cand vine vorba de orgasmul multiplu, si barbatii pot experimenta aceasta placere intensa, sustin medicii. Nu este un mit sau o fictiune, insa este adevarat ca putini barbati sunt destul de abili si antrenati sa experimenteze aceasta placere.

Potrivit specialistilor, barbatii pot invata sa-si controleze corpul, astfel incat sa experimenteze mai multe climaxuri in acelasi act sexual. Pe langa placerea intensa pe care o provoaca, orgasmul multiplu are si alte beneficii pe plan sexual pentru barbati. Ii ajuta sa aiba o erectie mai indelungata, astfel incat sa-si satisfaca cu succes partenera.


Cum pot ajunge barbatii la orgasm multiplu?

La barbati, orgasmul cuprinde mai multe etape: excitarea, erectia, orgasmul si ejacularea. Fiecare componenta este esentiala pentru un act sexual de succes si pentru obtinerea placerii. Desi multa lume asociaza orgasmul cu ejacularea, ele sunt doua procese diferite in organism.

Secretul orgasmului multiplu la barbati consta in controlul ejacularii. Dupa ce ajung prima oara la orgasm in timpul unui act sexual, majoritatea barbatilor ejaculeaza imediat. Insa cu practica si antrenament, barbatii pot invata sa experimenteze mai multe orgasme in acelasi act sexual, avand o singura ejaculare.

Cu practica regulata, invatarea tehnicilor de controlare a ejacularii in timpul sexului poate dura si cateva luni. In tot acest timp, barbatii isi fortifica musculatura zonei pelvine, astfel incat sa isi poata controla erectia si orgasmele, fara a ejacula.

Orgasmul multiplu ofera barbatilor o incredere mai mare in ei, o stima de sine crescuta si oportunitatea de a se aventura in noi experiente erotice si sexuale impreuna cu partenerele lor.

Atat femeile, cat si barbatii sunt capabili sa experimenteze orgasmul multiplu, insa tine de dorinta si preferintele fiecaruia. In timp ce unii adora sa treaca printr-o serie de orgasme in acelasi act sexual, altii prefera un singur climax.

Sursa foto: forum.santabanta.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului