Sex

#sex #barbati #marire #penis

Marirea penisului - centimetri in plus care ii obsedeaza pe barbati

Care este punctul sensibil al oricarui barbat? Evident ca barbatia lui. Se pare ca poti sa-i faci orice unui reprezentant al sexului tare: sa-l iei peste picior, sa-l si bati daca vrei dar sub nicio forma sa nu-l ataci in sexului lui cel tare caci risti sa declansezi un al treilea razboi mondial.

Foarte interesati de cum stau lucrurile in aceea zona, barbatii pot crea adevarate complexe, posibil obsesii ireversibile cu privire la dimensiunea, forma sau textura unui penis .

De altfel toate aceste drame ale lor pornesc de la femei si de la comentariile pe care le fac ele vizavi de acest subiect. Cum vad reprezentantele sexului frumos problema penisului, ramane sa aflati in cele ce urmeaza.
 
De curand, m-am intalnit cu doua dintre cele mai bune prietene. Este adevarat, nu ne mai vazusem de ceva timp, iar in vietile noastre s-au schimbat destul de multe lucruri mai ales in plan sentimental. Trecand repede in revista cele mai importante evenimente, am ajuns, bineinteles, si la discutii legate de sex.

Cum acesta este un subiect de discutie preferat printre fetele de varsta noastra, am petrecut mai multe ore incercand sa descifram tainele orgasmului si placerii oferite de fiecare dintre partenerii nostri. Nu m-am mirat cand am ajuns sa facem comparatii intre lungimea sau grosimea “penisului perfect” si sa incercam sa ne dam seama daca exista vreo legatura intre marimea acestuia si performantele sexuale.

Parerile au fost oarecum impartite, caci existau argumente pro si contra pentru fiecare afirmatie. Stiu ca avem tendinta sa spunem ca marimea nu este deloc importanta atunci cand ne referim la organul sexual masculin, ci mai degraba ca tot ceea ce conteaza sunt gesturile, sarutarile fierbinti si stilul partenerului de a te face sa te simti bine. Total de acord, insa a venit imediat si infirmarea: “Da, m-am simtit grozav in timpul partidei de sex din parc, a fost extraordinar de incitant, insa am fost total dezamagita de dimensiunea penisului sau. Pe plan psihic m-am simtit extraordinar, insa in plan fizic am fost putin dezamagita, dar nu neg ca as repeta intamplarea”. Deci a fost bine dintr-un anumit punct de vedere, insa au existat si urme de dezamagire dintr-un alt punct de vedere…

Pentru ca m-a intrigat foarte mult acest subiect, am cautat si alte opinii si am incercat sa aflu care este parerea majoritatii femeilor despre dimensiunea penisului partenerilor in sex.

Astfel am descoperit ca perceptia barbatului asupra marimii penisului este foarte importanta, atat pentru o viata sexuala mai buna, cat si pentru psihicul barbatului. Se pare ca barbatii care considera ca au un penis prea mic sau prea subtire dezvolta complexe si inhibitii care isi pot pune amprenta asupra vietii lor sexuale. Iar cei care sunt multumiti de dimensiunea penisului lor sunt mult mai increzatori si mult mai deschisi spre o viata sexuala mai activa.

Pe de alta parte, oamenii sunt prin constructie diferiti, ca atare, dimensiunea perfecta este de fapt doar un concept abstract si subiectiv atat din punctul de vedere al unei femei, cat si al unui barbat. In timpul unui act sexual, preferintele in materie de lungime si grosime a penisului sunt stabilite de fiecare persoana in parte, de potrivirea cu partenerul si de conceptiile pe care fiecare si le-a insusit in timp, din relatiile anterioare.

Studiile de specialitate au relevat faptul ca un penis de 19-21 de centimetri este considerat “mare” si este acceptat si agreat de majoritatea femeilor. Unul cu dimensiunea de 15-17 centimetri este considerat unul “normal” si este comun pentru majoritatea barbatilor. In final aflam ca un penis de 10-13 centimetri este un penis “mic”, iar purtatorul acestuia va trebui sa dea dovada de mult talent si pricepere pentru a reusi sa-si aduca partenera pe culmile placerii.

Pentru linistea noastra, dar si a partenerilor nostri de viata, cercetatorii ne anunta ca barbatii europeni au marimea penisului cuprinsa intre 15 si 19 centimetri, cu o medie de 17 centimetri. Daca asociati aceste date si cu ideea potrivit careia vaginul unei femei are  dimensiunea cuprinsa intre 8 si 13 centimetri, ceea ce inseamna ca si cei mai putin dotati barbati o poate satisface, nu o sa va mai lasati prada conceptiilor conform carora “cu cat e mai mare, cu atat e mai bine”.

In concluzie, dupa ce am analizat discutia cu prietenele mele, dar si rezulatele cercetatorilor, am curajul sa afirm ca sunt foarte importante gesturile partenerului si talentele sale sexuale atata timp cat el ne ofera ceva nou, sau ceea ce ne dorim si noi. Din pacate insa, daca vom cauta doar o aventura palpitanta in care sentimentele nu si-au facut inca simtita prezenta si vom dori doar sex si nimic mai mult, atunci o dimensiune redusa a penisului ar putea fi una dezamagitoare.
 

Pentru tine marimea conteaza?
 

foto : www.dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare