Sex

#jocuri cuplu #fantezii sexuale #viata sexuala #jocuri erotice

Jocurile erotice, o experienta sexy pentru cuplu

Unul dintre cele mai bune lucruri dintr-o relatie stabila, de lunga durata, este faptul ca te simti confortabil si in siguranta cu persoana iubita pentru a te bucura de momente de intimitate, inclusiv in ceea ce priveste fanteziile si secretele.

Jocurile erotice constituie o modalitate foarte buna de a ajunge mai aproape de partenerul de viata si de a va condimenta viata sexuala. Fiecare persoana are fantezii erotice, dorinte si nevoi, iar jocurile erotice ofera posibilitatea de a experimenta impreuna o noua latura a sexualitatii proprii.
 

Jocurile erotice pe roluri


Jocurile pe roluri permit celor doi parteneri sa experimenteze dintr-o alta ipostaza, pentru a avea parte de senzatii si neasteptate. Iata in continuare cateva jocuri pe roluri pe care le puteti incerca in doi:
 

  • Profesorul si eleva;
  • Asistenta medicala si doctorul;
  • Asistenta medicala si pacientul;
  • Scufita Rosie si lupul;
  • Politistul si infractoarea;
  • Menajera si proprietarul casei;
  • Secretara si seful;
  • Tarzan si Jane;
  • Curierul si fata singura etc.


Exista si alte astfel de jocuri pe care le puteti incerca impreuna. Tot ce aveti de facut este sa folositi accesorii pe care le gasiti prin casa si sa va puneti imaginatia la lucru. Faceti singur un scenariu si vedeti ce se intampla.
 

Joc erotic: Atingerea


Atingerea este un joc distractiv care poate fi foarte captivant pentru cupluri. Acest joc este despre intrebari, natura lor fiind stabilita de comun acord. Pentru fiecare raspuns corect, femeia ii permite barbatului sa-i atinga o anumita parte a corpului, cu buzele sau folosind mainile. Pentru fiecare raspuns incorect, barbatul este plesnit la fund.
 

Joc erotic: Fa-mi o


"Fa-mi o favoare " este un joc in cadrul caruia se joaca poker sau un joc asemanator. De fiecare data cand cineva pierde, se renunta la o piesa vestimentara. Cand unul dintre parteneri ramane gol, acesta trebuie sa-i faca o favoare sexuala celuilalt.
 

Joc erotic: pentru adulti


Scrabble pentru adulti presupune sa joci scrabble folosind doar cuvinte murdare. Este o modalitate foarte buna de a testa vocabularul sexual al partenerului tau si de a invata cateva cuvinte noi, murdare, pentru a le utiliza în pat.Acest tip de joc este o alegere potrivita pentru persoanele care considera excitant sa vorbeasca murdar atunci cand fac sex. Pentru alte persoane, insa, acest joc poate fi inlocuit cu altceva.
 

Joc erotic: Nu clipi


"Nu clipi" este un joc in care partenerii se privesc in ochi fara sa clipeasca. Primul care clipeste, pierde si trebuie sa-i indeplineasca celuilalt o dorinta in plan sexual.

Daca vrei sa incerci si alte , viziteaza un sex shop pentru a te inspira din oferta acestuia. Poti gasi accesorii si jucarii dedicate femeilor si barbatilor pentru a va condimenta viata sexuala.

In caz contrar, te poti rezuma la jocurile care nu necesita bani, doar putin timp si un strop de imaginatie. Pastreaza insa o limita, astfel incat totul sa fie amuzant, nu deranjant pentru niciunul dintre voi.

Sursa foto: ookra.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare