Sex

#viata sexuala #relatie de cuplu #sex

Iubitul tau este de moda veche in pat? 5 indicii care il dau de gol!

Iubitul tau este de moda veche in pat sau mai degraba nonconformist si dornic de lucruri noi in intimitate? Compatibilitatea stilului vostru de a face dragoste este esentiala pentru armonia in cuplu, dar si pentru intuitia ta privind preferintele partenerului pe plan sexual. Iata 5 indicii care ii dau de gol profilul sexual!

Aceleasi viziuni despre dragoste si sex asigura echilibrul in cuplul vostru. Iubitul tau este "de moda veche" in pat daca prefera sa pui accentul pe afectiune si tandrete in timpul partidei de amor. Este reticent in fata exuberantei erotice si nu se simte in largul lui daca ii impui acrobatii intre asternuturi. Afla daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, cu ajutorul catorva indicii simple.

1. Pune accent pe preludiu

Partenerul tau pune mare accent pe preludiu, adorand momentele initiale in care va imbratisati si va sarutati. Continuarea actului sexual are loc aproape intotdeauna in pozitia "Misionarului", iar schimbarea ipostazei corporale in care va iubiti il stanjeneste. Iubitul tau priveste sexul ca pe o forma de manifestare a sentimentelor si nu ca pe o exteriorizare a instinctului primar.

2. Este tacut

Tacerea iubitului tau in timp ce faceti dragoste este un alt indiciu al stilului traditionalist pe care il adopta in pat. Pentru multe persoane, gemetele sau replicile "obraznice" sunt forme de perversiune. In schimb, isi manifesta satisfactia prin gesturi sau privindu-te adanc in ochi.

3. Condamna sexul oral

Sexul oral a devenit recent o practica sexuala acceptata de multe cupluri tinere. In urma cu doua decenii, felatia si cunnilingusul erau privite ca acte pornografice, degradante pentru cei care le practica. Iubitul tau impartaseste aceste convingeri? Atunci este, cu siguranta, un barbat de moda veche in pat.

4. Iti cere des permisiunea

De fiecare data cand incercati cate ceva nou in intimitate, iti cere permisiunea sa mearga mai departe, de teama sa nu te simti ofensata de un gest deplasat sau de o pozitie sexuala prea indrazneata. In afara de faptul ca doreste sa fie galant si atent cu tine, iubitul tau se lasa ghidat de principii restrictive privind "normalitatea" unui act sexual.

5. Evita diversificarea

Daca va iubiti de regula dupa acelasi tipar si in aceeasi pozitie sexuala, inseamna ca viziunea lui traditionalista despre sex il determina sa evite diversificarea miscarilor, pe fondul unor inhibitii si prejudecati proprii. Pentru el, extravaganta nu are ce cauta in pat.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului