Sex

#relatii #sex #iubire #animal #salbatic #primat #reproducere #sexual #jungla #zoo

Invata trucuri sexuale de la animalele salbatice

Te-ai gandit vreodata ca ai putea primi sfaturi bune in materie de sex de la animalele salbatice?  Probabil ca iti suna ciudat si crezi ca e o gluma. Insa gandeste-te asa: necuvantatoarele au un rol reproductiv esential la fel ca si noi oamenii. Desi preludiul la acestea nu este un “must” pe lista, asta nu inseamna ca ele nu sunt capabile de momente de tandrete si dovezi de afectiune. Fii atenta la comportamentul acestora si invata cateva trucuri sexuale pe care le poti pune in practica si tu impreuna cu al tau Tarzan.

 

Cauta fiorul vizual

 

Deoarece au un libidou scazut , gardienii de la Zoo ii pun adesea pe ursii Panda sa vizioneze filmulete alb-negru cu Panda in timp ce se reproduc. Motivul este unul simplu. Imaginile sexuale ii excita pe ursuletii cei lenesi. 

Astfel, ia exemplul gardienilor. Daca libidoul tau are nevoie de un impuls, inchiriaza cateva casete pentru adulti si alege sa le vizionezi impreuna cu iubitul tau. Daca doresti ca personajele principale in acest film sa fiti chiar voi, incercati data viitoare sa faceti dragoste in fata oglinzii.

“Sa te vezi dintr-un unghi nou, poate fi o experienta care sa-ti trezeasca simturi neasteptate. In acelasi timp, efectele vizuale te pot excita intr-un mare hal”, explica dr. Jane Greer, consilier in mariaj si sex din New York, SUA.

 

Treci de la incaierare la inlantuire

 

Maimulele Bonobos comunica prin sex si copuleaza pentru a-si satisface de fapt o  dorinta de eliberare a tensiunii. “Cea mai rapida cale de a rezolva o problema si de a calma spiritele este sa-ti atingi partenerul”, este de parere Carol Bruess, profesor la Universitatea St. Thomas din Minnesota, SUA. “De multe ori sa va tineti de mana si sa va strangeti in brate este mult mai usor si eficient decat sa va cereti scuze verbal”.  

 

Prelungeste placerea

 

In perioada copulatiei, o anumita specie de femele-liliac ofera partenerului  o repriza de sex oral in timpul actului. Sa nu credeti acum ca fac lucrul acesta doar pentru ca iubitul s-a purtat bine cu ele si le-a adus hrana la timp. Nu, motivul real pentru care aceste animale aleg sa recurga la acest gest erotic este unul cat se poate de firesc: pentru ca astfel, partenerul se va metine mai mult timp excitat.

Astfel, daca doresti sa prelungesti momentele de distractie din dormitor, in timpul unei partide de sex opreste-te putin si revino la preludiu. Prelungirea unei partide de sex intensifica orgasmul partenerului si, tinand cont de faptul ca o femeie are nevoie de aproximativ 20 de minute de stimulare pentru a ajunge la final, iti maresti si tu sansele pentru un orgasm exploziv.

 

Fii dragastoasa si tandra

 

Leii sunt adevarate pisicute atunci cand vine vorba de iubire, alint, rasfat si tandreturi .  De altfel, ai putea spune ca aceste imbratisari dragastoase pot folosi drept un soi de preludiu pentru ei, cu mult inainte insa de actul copulativ.
“Sa intensifici momentele de afectiune non-sexuala ajuta la eliberarea unei cantitati mai mare de oxitocina in sange creand astfel senzatia ca esti si mai indragostita”, este de parere Yvonne K. Fulbright,  autorul cartii “Touch Me There!”. Alege astfel sa-l tii in brate mai des, faceti-va masaj unul celuilalt atunci cand va uitati la televizor sau spala-l pe spate  cand este sub dus. Toate aceste dovezi de afectiune vor ajuta  la intensificarea placerii din timpul actului sexual.

 

Arata-ti sentimentele in public

 

Exista o anumita specie de papagali care nu-si pot tine ciocul departe unul de celalalt si sunt surprinsi adesea in public intr-o pozitie pasionala “bouche-a-bouche”.

“Saruta-ti iubitul in public, aceasta poate fi o cale usoara si rapida de a-i da increderea de care are nevoie” spune Lou Paget, autorul cartii “Hot Mamas”.

“Cand iti arati sentimentele in fata tuturor, ii arati iubitului tau ca se bucura de toata atentia ta si ca tie nu-ti pasa de ce zice lumea”, mai precizeaza aceasta.

 

Arata-i cat de bine te simti

 

Cand femelele-paianjen sunt pe culmile placerii, emit o serie de unde sonore pentru a-si excita partenerii si pentru a le transmite astfel cat de bine se simt ele.

Binenteles ca tu nu trebuie acum sa pui in scena o performanta demna de Regina filmelor XXX.  Insa, un susurat soptit la ureche, precum si gemetele sunt suficiente pentru a-ti sustine partenerul si a-l incuraja sa continue.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare