Sex

#sex #incidente erotice #50 de umbre ale lui Grey #romane erotice

Efectul celor "50 de umbre ale lui Grey": tot mai multe incidente erotice in dormitor

Bestsellerul erotic al momentului, "50 de umbre ale lui Grey" este considerat a fi responsabil pentru numarul tot mai mare de incidente erotice petrecute in dormitor. Din dorinta de a recrea anumite scene din cele trei carti de succes, multe persoane cad prada propriilor jocuri erotice sado-maso si ajung sa ceara ajutorul pompierilor pentru a se elibera din catusele pufoase sau pentru a-si elibera organele sexuale din diferite jucarii.


50 de umbre ale lui Grey, ca un film pentru adulti

Scenele erotice povestite in amanunt functioneaza la fel ca un film pentru adulti, numai ca in viata reala lucrurile nu se desfasoara la fel ca in fictiune. Prin urmare, cuplurile care incearca sa-si condimenteze viata sexuala cu jocuri erotice inspirate din bestsellerul lui E. L. James sunt predispuse la incidente domestice amuzante, dar in acelasi timp ingrijoratoare.

In ultimii 3 ani, pompierii din Marea Britanie au avut de rezolvat peste 1300 de incidente erotice. Cele mai frecvente probleme sunt cele care implica utilizarea catuselor si a inelelor pentru organele sexuale masculine, dar pompierii au vazut si cazuri mai serioase, cum ar fi cel al unui barbat care nu si-a mai putut scoate organul sexual din prajitorul de paine sau cel al unui barbat care a ramas cu organul sexual blocat in aspirator.

"Suntem siguri ca cele mai multe persoane dobadesc 50 de umbre de rosu pana cand ajungem la ele", a declarat Dave Brown, seful brigazii de pompieri din Londra.


Beneficiile bestsellerului erotic "50 de umbre ale lui Grey"

Conform celebrului Dr Oz, bestsellerul erotic "50 de umbre ale lui Grey" functioneaza ca un afrodiziac pentru femei, astfel ca este recomandat doamnelor si domnisoarelor care au un libido scazut sau care isi doresc sa incerce ceva nou in dormitor.

De ce au romanele erotice un astfel de efect? Conform lui Dr Oz, cartile stimuleaza creierul, organul care influenteaza in mod direct libidoul femeii.

De cand au citit cele 3 carti ale trilogiei erotice, tot mai multe femei au spus ca au parte de o viata sexuala mai buna. Singura conditie: sa aiba grija la jucariile sexuale pe care le folosesc si la pozitiile sexuale pe care le adopta.

Sursa foto: capitalfm.co.ke

  •   2013-08-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Sebastian Barbu

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Ce sa faci ca sa scapi de anxietate?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala: Comunicarea asertiva si rolul ei in mentinerea relatiilor

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii