Sex

#sex #viata sexuala #preludiu

De ce sa renunti la sexul "fast food"

Ca oricare alta activitate de recreere, sexul poate fi facut in graba sau pe indelete. Daca te grabesti de fiecare data, risti sa devii adept al sexului " fast food ", mai putin "hranitor" emotional si fizic si chiar mai putin sanatos. Afla de ce ar trebui sa uiti graba si sa te bucuri de moment.

Intr-o lume din ce in ce mai obsedata de viteza, viata sexuala risca sa intre in acelasi fagas ca si alimentatia, unde fast food -ul iti ofera ocazia sa cumperi imediat mancarea pe care nu mai stai sa o savurezi, ci o infuleci rapid in timp ce te gandesti la altceva.

Clasica "tavaleala prin fan", rapida si eficace, nu are niciun cusur atunci cand este consumata cu masura. Totusi, daca fiecare partida de sex devine un o cursa de viteza in care orgasmul cat mai rapid este prioritatea, viata sexuala va avea de suferit.

 

Sexul fast food, inamicul implinirii emotionale


Sexul a devenit pentru multi, doar un alt "bun de consum", supus legilor eficientei unei vieti traite in viteza. Astfel, desi societatea este impanzita de mesaje sexuale, multi fac mai putin sex ca parintii lor.

Cand este intotdeauna "pe fuga", fie din cauza orarului incarcat sau a lipsei de somn, sexul isi pierde o parte importanta din efectele pozitive asupra sanatatii fiecaruia, dar si asupra cuplului – apropierea emotionala.

Scurtarea preludiului si abuzul de materiale pornografice duc la probleme in rutina de sex, care poate deveni uneori pur si simplu o corvoada, atunci cand uiti complet ca sexul "fast food" nu este standardul de normalitate in sexualitatea umana.

Simturile sunt adesea ignorate sau nefolosite la potentialul maxim. Ca si in cazul unui desert delicios pe care te opresti sa-l mirosi si sa-i simti in detaliu textura, sexul trebuie savurat indelung pentru a obtine toate beneficiile fizice si emotionale.

Daca renunti la graba si la stresul cotidian atunci cand intri in dormitor alaturi de persoana iubita, te vei putea bucura mai mult de experienta pe care o impartasiti.

Viata este frumoasa datorita momentelor in care incetam sa ne simtim presati sa trecem la item-ul urmator de pe lista de lucruri de facut si ne oprim pentru a ne delecta simturile cu adevarat, fie ca e vorba de mancare sau de sex.

 

Cum renunti la sexul fast food


Transforma-ti dormitorul intr-un sanctuar intim: fara telefoane , fara o norma de orgasme si fara termene-limita. Doi oameni care impartasesc un moment, uitand de lumea exterioara, sunt doi oameni fericiti.

Condimenteaza sexul cu masaj, contact vizual si sincronizarea respiratiei, pentru ca amandoi sa va puteti bucura la maxim de momentele placute. Lubrifiantele si uleiurile parfumate te pot ajuta sa imbogatesti aceasta experienta.

Adesea, atunci cand alegi sa faci lucrurile mai lent, observi ca le faci mai bine si te bucuri mai mult atat de experienta, cat si de rezultate.

Renunta la sexul "fast food" si traieste-ti viata in loc sa alergi prin ea. Poti aplica aceste sfaturi in orice domeniu, de la mancare, la modul in care iti crestii copiii si chiar la cariera, dar cel mai bun punct de plecare ramane viata sexuala.

 Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare