Sex

#orgasm #mimare orgasm #barbati divortati

De ce ajung barbatii divortati sa mimeze orgasmul

Mimarea orgasmului este, de obicei, o indeletnicire a femeilor, dar dupa un sondaj recent acest stereotip nu mai are sustinere. Stiai ca aproape un sfert dintre barbati mimeaza orgasmul si lasa impresia ca au ajuns in punctul culminant al unei partide intime? Barbatii recent divortati sunt cei mai predispusi la pacalirea climaxului, iar explicatia pentru acest comportament nu este greu de intuit.


Stresul divortului diminueaza aptitudinile sexuale ale barbatilor

Desi vor sa para ca sunt duri si ca suferinta nu ii ajunge din urma, barbatii trec printr-o pasa foarte proasta dupa divort, chiar daca nu vor sa recunoasca acest lucru. Stresul acumulat in timpul divortului, frustrarile stranse in timpul mariajului esuat, neputinta de a gasi o solutie salvatoare si deprimarea, toate aceste stari si sentimente influenteaza intr-un mod negativ aptitudinile sexuale ale barbatilor. De cele mai multe ori, aceasta situatie nu dureaza o vesnicie, ci o perioada limitata de timp, pana barbatul se obisnuieste din nou cu statutul de burlac.


Dorinta prea mare de a-si satisface partenerele, un stres suplimentar

Ca si cum stresul divortului nu ar fi de ajuns, barbatii se confrunta si cu un stres suplimentar. Este vorba despre dorinta uriasa de a-si satisface noile partenerele cu orice pret. In cele mai multe situatii, desi aceasta dorinta este mare, ea intampina tot felul de piedici, cum ar fi emotia de a fi cu un partener sexual nou si nerabdarea de a experimenta lucruri inedite.

Barbatii divortati, care in timpul mariajului au fost fideli partenerei de cuplu, ajung sa fie din nou ca niste adolescenti si redescopera placerile sexului, retraiesc emotiile de la inceput.

Cu toate acestea, starea lor psihica de dupa divort ii poate impiedica sa duca actul sexual la bun sfarsit. Aici intervine un nou factor de stres, deoarece nu stiu ce sa faca in aceasta situatie: sa ii marturiseasca partenerei ca nu poate atinge climaxul, sa incerce la nesfarsit, pana cand partenera isi va da seama ca ceva este in neregula? Pentru ei, asa ceva este jenant, astfel ca prefera sa mimeze orgasmul.

Este cea mai simpla solutie la care pot apela pentru a iesi basma curata din aceasta situatie.


67% dintre barbatii divortati, predispusi sa mimeze orgasmul

Un sondaj recent realizat de datingadvice.com, la care au participat 1080 de barbati, arata ca 67% dintre barbatii divortati sunt predispusi sa mimeze orgasmul. In total, 35% dintre barbati au mimat orgasmul cel putin o data in viata.

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare