Sex

#dorinta #dragoste #cuplu #sex #relatie

Cum sa il faci sa te doreasca mai mult

Orice femeie viseaza sa ramana indragostita pana la adanci batraneti, iar focul pasiunii pe care il starneste sa nu se stinga niciodata. Trebuie sa stii ca barbatii iubesc femeile care le dau incredere, femeile inteligente. Daca ai aceste calitati, mai ai nevoie doar de cateva mici trucuri pentru a-l face sa te doreasca tot mai mult:

1. Imbraca-te sexy

Investeste putin mai mult in lenjerie cat mai sexy. Ti se poate parea frivola, insa nici nu iti dai seama ce efect are asupra lui! Matasea si dantela sunt extrem de placute la atingere si starnesc simturile. Asa ca inainte sa te asezi in pat alege cele mai incitante desuuri si nu vei avea nimic de pierdut!

2. Parfumeaza-te

Mirosul placut nu este o optiune, ci mai degraba o necesitate. Un parfum placut este inceputul unui preludiu tandru. Aromele florale sau cele fructate sunt cele pe care barbatii le gasesc extrem de atragatoare la femei. Asadar, fa-l sa te adulmece si succesul este garantat.

3. Vorbeste-i murdar

Ai sa razi, dar acest indemn chiar functioneaza! Dorintele tale soptite la ureche sunt un preludiu grozav! Daca esti prea timida pentru a folosi cuvinte vulgare este suficient si sa rostesti cuvinte cu dublu sens sau glume mai deochiate. Partida de sex nu va mai fi doar un amor carnal, ci si o joaca erotica extrem de incitanta.

4. Tonifiaza-ti trupul

Daca ti se pare ca trupul tau nu mai arata ca la 20 de ani e cazul sa te apuci de putin sport. Fa exercitii pentru tonifierea sanilor si a feselor. In clipa in care vei arata bine, te vei simti mai increzatoare in pat.

5. Ia initiativa

Barbatilor le plac femeile care fac primul pas. Pentru ei este excitant atunci cand femeia ia initiativa in dormitor. Saruta-l senzual atunci cand nici nu se asteapta la asta, ia-l de mana si trage-l in dormitor. Va fi in al noualea cer in cateva clipe.

6. Experimenteaza

Nu te teme sa incerci lucruri noi in pat. Fie ca este vorba despre o pozitie noua sau o jucarie erotica, incearca ceva diferit. Acest lucru nu doar ca va condimenta viata sexuala, dar te va face mai interesanta pentru barbatul tau.

7. Cunoaste-ti miscarile

Cu cat constientizezi mai bine ce ai de facut, cu atat el va fi mai excitat. Foloseste-ti toate atuurile pentru a-i trezi simturile. Excita-l cu miscarile tale si te va dori pentru totdeauna.

Sursa foto: idiva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare