Sex

#sex #sarut #barbat #sexy #cuply

Cum sa il faci pe iubitul tau sa se simta sexy

La fel ca si tine, barbatul de langa tine vrea sa simta pasiunea, isi doreste picanterii in viata intima si, in ciuda faptului ca poate nu pare genul, are momente in care vrea sa se simta foarte sexy si atragator. 


Pentru o femeie, este destul de usor sa il faca pe iubitul ei sa se simta sexy. Ai nevoie doar de cateva vorbe si gesturi mai indraznete, iar daca vrei sa ai o relatie intensa pentru o vreme cat mai indelungata, ar fi bine sa renunti la inhibitii. Iata cateva trucuri prin care poti face acest lucru:


Atinge-l


Ori de cate ori trece pe langa tine si nimeni nu va vede, atinge-i  pieptul, posteriorul sau spatele intr-un mod delicat si sexy in acelasi timp. Aceasta miscare este de multe ori neasteptata pentru barbati, insa foarte incurajatoare si plina de aluzii.


Saruta-l


Toate cuplurile sunt foarte pasionale la inceputul relatiei si nu trece nici mancar o zi fara un sarut frantuzesc, insa pe masura ce timpul trece, sarutul devine mai degraba un lucru banal, oferit pe fuga, din obisnuinta.  Incearca, cel putin periodic, sa iti surprinzi iubitul printr-un sarut foarte pasional, care sa il faca sa se aprinda si sa se simta sexy.


Musca-l


Sarutul este intr-adevar foarte romantic si daca este oferit cu pasiune, poate starni orice barbat, insa poate fi cu atta mai sexy daca este continuat cu o muscatura pe gat, spate, abdomen sau coapse.  Nu trebuie sa cauti un moment pentru a-l musca. Trebuie doar sa fi spontana si vulcanica.


Vorbeste-i sexy


Atunci cand sunteti la cumparaturi sau in masina, sopteste-i ca abia astepti sa ajungeti acasa si sa faceti sex.  Lasa-te purtata de val si spune-i lucruri care stii ca il excita si ca ii fac placeres. Aceste vorbe il vor aprinde pe iubitul tau si ii va da o senzatie extrem de sexy.


Intra dupa el la dus


Daca iubitul tau se duce la dus, da-i un avans de trei minute si intra si tu dupa el. Lasa-l sa te spele pe spate cu multa spuma, sarutati-va, mangaiati-va si lasati-va purtati de val. In mod sigur a avut o fantezie asemenatoare, doar ca nu a avut curajul sa iti spuna. Initiativa ta il va duce pe culmile extazului.


Fa-i complimente


Spune-i ca te excita foarte mult parfumul lui, ca arata pe zi ce trece mai bine, ca o anumita tunsoare il face sa semene cu Brad Pitt sau ca iti place la nebunie posteriorul sau.


Sursa foto : glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare