Sex

#pasiune #viata sexuala #partener #sex #cuplu #sex la telefon #dirty #dirty-talk

Cum sa-i vorbesti dirty

Dirty talk este una dintre modalitatile “fierbinti” prin care iti poti condimenta viata sexuala. Desi este privita cu reticenta, o conversatie dirty reaprinde flacara pasiunii. De asemenea, iti va provoca imaginatia sexuala si te va face sa ii marturisesti partenerului cele mai ascunse fantezii . Daca te simti timid si crezi ca “dirty – talk” nu este pentru tine, urmeaza sfaturile de mai jos. Noi te ajutam sa scapi de inhibitii.

 

 

Mai intai, putin exercitiu

Daca nu stii cum sa incepi, incearca sa citesti cu voce tare pasaje erotice din carti sau reviste. Imagineaza-ti ca ii vorbesti partenerului tau. Citeste cum ti-ar placea chiar tie sa iti fie soptite la ureche aceste cuvinte.

Simti ca nu ai inspiratie? Atunci foloseste-te de aceste texte erotice chiar si atunci cand esti cu partenerul. Ii poti arata noua ta descoperire si, astfel, vei vedea ce efect au cuvintele “magice" asupra acestuia. Ar fi bine ca povestirile sa fie cat mai apropiate de propriile tale fantezii, in acest fel impusti doi iepuri deodata.

Incearca sex… la telefon  

Inca nu te simti pregatit sa-ti privesti partenerul in ochi si sa-i vorbesti dirty? Atunci incearca o alta varianta: sexul la telefon. Pe langa faptul ca este deosebit de incitant, sexul la telefon iti da posibilitatea de a-ti exprima toate fanteziile erotice.

Nu trebuie sa iti faci griji de contactul vizual si nici nu te va vedea nimeni cum rosesti in obraji. Esti liber sa mergi cat de departe vrei, de la cuvinte indraznete pana la autostimulare. Sexul la telefon va inlatura inhibitiile.

Intra in atmosfera.

Putina pregatire poate face minuni si nu vei fi luat prin surprindere. Ai nevoie de putina documentare: creeaza o lumina difuza, fa cateva exercitii de respiratie pentru a te relaxa si exerseaza-ti putin vocea. Daca vrei sa ai succes,  foloseste un ton grav, senzual, provocator.

Inspira-te si incearca sa faci putina practica. Ai putea chiar sa te autostimulezi si sa iti imaginezi ca in acest timp esti cu partenerul tau si sa ii vorbesti dirty.

Provoaca

Daca esti o persoana timida sau nu stii cum va reactiona partenerul tau, incepe cu o varianta mai usoara a limbajului dirty. De exemplu, nu risca sa ii faci o surpriza neplacuta direct in dormitor, ci incita-l putin prin e-mailuri sau sms-uri provocatoare. Atentie la limbajul folosit. Incepe cu ceva de genul: “A fost nemaipomenit aseara. Mai vreau!”.

Surprinde-ti partenerul prin biletele strecurate in haine prin care ii descrii ce il asteapta atunci cand se va intoarce acasa, cat de mult il doresti sau descrie-i cum vei organiza tu o noapte de sex la voi acasa.

Nu te feri de soaptele pe furis, aruncate la urechea partenerului, in locuri publice . Provoaca-l, incita-l. Cu siguranta, te va rasplati cand veti ajunge acasa.

Ofera imagini vizuale

Nu stii cum sa intri in starea in care ai putea sa vorbesti dirty? Incearca sa te lasi in voia starilor tale si, in momentele intense din timpul actului sexual, descrie ceea ce se intampla cu corpurile voastre, cum simti ca va completati si reda imaginea vizuala prin cuvinte. Priveste-ti partenerul in ochi si nu iti fie rusine de ceea ce spui: in definitiv, sunteti doar voi doi si totul este permis, atata timp cat va face placere.

Exprima-ti preferintele

Nu iti fie teama sa reactionezi atunci cand te simti jignit sau nu iti place limbajul pe care acesta il foloseste. Asta nu inseamna ca trebuie sa declansezi o adevarata cearta.

Pur si simplu, spune calm cand nu iti place un anumit cuvant sau expresie, dar ca ceea ce a zis mai inainte te excita de-a dreptul. Te poti exprima fara limite, atata timp cat tu si partenerul tau gasiti erotismul si va condimentati viata sexuala.

Foloseste-ti vocea si respiratia

Dirty talk nu se rezuma doar la ceea ce spui, ci cum spui. Foloseste-te de respiratia ta, pentru a deveni provocator. Gemetele sau o respiratie mai greoaie ar trebui sa isi faca efectul. Accentueaza anumite cuvinte ca sa dai consistenta “dialogului”.

De asemenea, nu uita ca dirty talk este tot o forma de comunicare. Fiecare intrebare isi asteapta un raspuns, chiar daca poate veni ca un fel de incercare timida la inceput. Incearca sa construiesti pe ceea ce primesti inapoi, ca sa detensionezi situatia si, mai ales, sa duci conversatia acolo unde vrei tu.

Intalneste cei mai interesanti baieti si cele mai frumoase fete din Romania si din strainatate. Nu ezita sa-ti gasesti si tu fericirea cu ajutorul sistemului de dating online. Creeaza-ti profil pe dating.acasa.ro .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului