Sex

# jucarii erotice #film erotic #sex #partener #viata sexuala

Cum sa fii o zeita in dormitor de Revelion. 5 trucuri fantastice

Cand vine vorba despre ce trebuie sa faci in pat lucrurile stau cam asa: usor de zis, greu de facut! E adevarat, nu e simplu, dar merita incercat, nu-i asa? Si ce alt moment mai bun pentru a inova in dormitor decat noaptea de Revelion. Pentru ca, vorba aceea, ce faci de Revelion, faci tot anul!

Asadar, profita de zilele relaxante si ofera-ti clipe de neuitat. Iata cateva trucuri pe care le poti folosi in dormitor pentru a fi o adevarata zeita:

Preia initiativa

Barbatii iubesc la nebunie femeile cu initiativa. Cu alte cuvinte, sa faci tu primul pas. Tachineaza-ti iubitul, lanseaza tu invitatia folosindu-te chiar de avansuri indecente. Porneste cu o atitudine pozitiva, lasa inhibitiile deoparte, fii relaxata si vei reusi sa dai tot ce ai mai bun. Cu alte cuvinte, implica-te si vei avea o seara de neuitat.

Incepe un joc erotic

Barbatii sunt incitati de imagini, intrucat acelea le raman cel mai mult in minte. Asadar, stimuleaza-i privirea cu o lenjerie sexy. Mergi mai departe cu un dans senzual. Nici nu trebuie sa ai neaparat o muzica de fundal. E suficient sa folosesti miscari lascive, sa-ti atingi singura sanii, picioarele pentru ca imaginatia lui sa fie de nestapanit.

Marturiseste-i dorintele

Multor femei le este greu sa spuna ceea ce isi doresc in pat. Cel mai adesea pentru ca se jeneaza sa isi marturiseasca fanteziile si se asteapta ca partenerul sa le descopere singur. Ei bine, in felul acesta poti sa astepti mult si bine, motiv pentru care tot ce trebuie sa faci este sa ii soptesti la ureche cele mai ascunse dorinte. Cu siguranta ca vei gasi „intelegere” la partener.

Ofera-i un cadou sexy

Si de Anul Nou se fac daruri. Profita de aceasta ocazie si fa o vizita la un sex-shop. Vei gasi cu siguranta o multime de jucarii erotice perfecte pentru a condimenta viata voastra sexuala. Cumpara una si ofera-i-o cadou de Revelion. Garantat, efectul va fi peste asteptari.

Urmariti un film erotic

Dupa cum spuneam, imaginile starnesc fantezii si dorinte, asadar da-le frau liber. Cum? Urmariti impreuna un film erotic. Folositi-l ca „documentar” pentru ceea ce urmeaza. Incercati apoi sa puneti si voi in practica ceea ce ati invatat de la profesionistii sexului. Cu siguranta nu va va parea rau!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului