Sex

#cuplu #dorinta sexuala #apetit sexual #sex #dorinta sexuala femei #crestere apetit sexual

Cum sa faci o femeie sa-si doreasca mai mult sex

Una dintre plangerile barbatilor, mai ales ale celor care se afla in relatii de lunga durata, este ca partenerele lor nu mai au chef de sex ca la inceput. Pana una alta, daca este aceeasi rutina, nici nu-i de mirare. Exista insa moduri prin care o femeie poate fi determinata sa-si doreasca mai mult sex.

Locul unde incepe placerea

Placerea incepe de la nivelul pielii. De altfel, pielea femeii este un fel de cheie care-ti deschide toate celelalte usi ale placerii. In relatiile de lunga durata, preludiul scade ca timp sau chiar dispare. Cum femeia are nevoie de preludiu pentru a se excita corespunzator si sa se si lubrifieze (in timp ce barbatul poate sari peste acest pas) este de la sine inteles ca in momentul in care are loc penetrarea, cei doi parteneri nu au acelasi nivel de excitare. Lipsa excitarii, in cazul femeii, determina in timp cresterea dezinteresului fata de sex. Asadar, pentru ca ea sa-si doreasca mai mult sex, are nevoie de mai multa atentie fizica inainte de sex, adica de preludiu, care sa nu se limiteze doar la sex oral, ci si la saruturi si la mangaieri pe tot corpul.

Atingerea

Atingerile sunt principalul declansator al placerii la femei, pentru ca, pana una alta, in timpul sexului, simtul tactil este cel mai solicitat. Cei care-si doresc ca partenerele sa aiba apetitul sexual mai mare, pot incerca o tehnica folosita in timpul terapiilor sexuale. In timp ce ea sta intinsa in pat, cu ochii inchisi in mod obligatoriu, degetele lui sa curga usor pe tot corpul ei, de la par, la nas, la urechi, la coate, la pulpe, la genunchi, la acea alunita ignorata prea mult timp. Cu cat mangaierile dureaza mai mult, ea tinand ochii inchisi, cu atat simtul ei tactil se activeaza si mai mult, motiv pentru care va fi mult mai sensibila la alti factori de placere.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului