Sex

#lenjerie sexy #sexy #sotie

Cum sa devii o sotie sexy

Mariajul, trecerea vremii peste un cuplu, ii face uneori pe parteneri sa fie nepasatori, sa mearga pe principiul „daca ma iubeste, ma iubeste oricum”, sa nu mai puna pret pe partea intima a relatiei si sa se neglijeze unul pe celalalt. Din pacate, o parte din femeile casatorite uita cum este sa fie sexy, renunta  la ideea de a-si atrage partenerii de viata si de a flirta ca in prima zi.


Daca ai realizat ca ai devenit   o sotie care nu face altceva decat sa stea in bucatarie, sa faca mancare, sa faca menajul si sa aiba grija de copii, ar fi bine sa incerci cateva trucuri pentru a redeveni femeia de care sotul tau s-a indragostit . Sa ai grija de tine si sa te simti sexy nu sunt lucruri pe care le faci neaparat pentru sot, ci in primul rand pentru tine.


Atunci cand o femeie se simte frumoasa, atragatoare, dorita, sexy, ea incepe sa se simta mult mai bine in pielea ei, sa aiba mai multa incredere in sine, sa fie mai optimista si sa isi schimbe atitudinea si, de ce nu, sa retraiasca perioada flirtului si a tatonarii de la inceputul relatiei .


Iata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a deveni o sotie sexy:


Atitudinea


In mod sigur atunc cand vii obosita de la munca sau dupa ce alergi toata ziua prin casa dupa copii, nu prea mai ai chef sa joci rolul unei amante perfecte, insa o atitudine care sa il faca pe sotul tau sa te doreasca poti incerca oricand. Chiar daca nu ai mereu dispozitia necesara pentru acest lucru, incearca totusi, din cand in cand, sa ii arunci priviri seducatoare, sa ii transmiti dorinta de a face sex doar uitandu-te la el, sa ii soptesti la ureche lucruri care sa il infierbante instant si sa il atingi pentru cateva secunde atunci cand ramaneti singur in incapere sau, de ce nu, atunci cand nimeni nu este atent.


O astfel de atitudine te va ajuta sa iesi din banal, sa te simti din nou dorita.


Vizita la un salon de infrumusetare


Poate nu crezi, dar o schimbare de look te va ajuta mult sa iti schimbi si atitudinea si sa ai mai multa incredere in tine. Mergi la coafor, tunde-te, vopseste-te si coafeaza-te. O schimbare majora de look, il va pune pe jar pe sotul tau. Fa-ti un tratament facial , penseaza-te si daca este nevoie, epileaza-te.


Machiaza-te


De cand nu te-ai mai machiat? Pentru ca nu ai timp, nu ai chef sau pentru ca nu vezi rostul cosmeticelor? Ei bine, un machiaj care sa iti puna in valoare trasaturile si care sa te schimbe putin il va face pe sotul tau sa te vada cu alti ochi. Un fond de ten, un creion dermatograf , mascara, putin fard de obraz si un ruj intr-o culoare naturala vor realiza un machiaj care sa fie in ton cu noua atitudine sexy.


Parfum seducator


Un strop de parfum poate face minuni si trezi dorinte puternice, asa ca alege cel mai senzual parfum din colectie si pulverizeaza in zona incheieturilor mainilor si in spatele urechii. Aceste doua locuri sunt potrivite pentru utilizarea parfumului deoarece esentele rezista mai mult si sunt mai persistente pentru ca sunt puternic vascularizate.


Ai grija sa nu exagerezi cu o cantitatea prea mare de parfum pentru ca este foarte posibil ca sotul tau sa pastreze distanta. O singura pulverizare este suficienta - nu uita ca vrei sa il aduci mai aproape de tine, nu sa ii dai dureri de cap.


Lenjeria sexy


O data la cateva saptamani, ii poti face sotului tau o surpriza imbracand o lenjerie foarte sexy. Nu trebuie sa fie nimic programat - va fi mult mai incitat daca vei face spontan acest lucru.
 

Sursa foto : mynews.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare