Sex

#relatii #sex #cuplu #dragoste

Cum sa ai o viata sexuala de nota 10

Cu totii stim cat de importanta este comunicarea intr-un cuplu, insa uneori este mult mai usor de spus decat de facut mai ales cand vine vorba despre viata sexuala. Iti doresti sa fii deschisa si sa ii spui tot ceea ce iti doresti in pat, insa cand vine momentul sa ii spui, lucrurile se complica.

Este normal pana la urma sa te simti un pic inconfortabil, pentru ca este un subiect destul de delicat, insa nu imposibil de discutat. Asadar, trebuie sa depasesti orice temere, astfel incat sa poti sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre sex.

Pune si placerea ta pe primul plan

In primul rand, adu-ti aminte de faptul ca o viata sexuala implinita nu inseamna numai sa iti satisfaci partenerul, ci sa ajungi si tu pe culmile placerii. Si tu trebuie sa te simti bine in dormitor, sa stii sa dai frau liber pasiunii si sa nu te simti inhibata.

Vorbeste-i pe un ton placut

Ai decis ca este momentul sa ai o discutie cu iubitul tau despre ceea ce iti doresti in dormitor. Pasul urmator este sa alegi si timpul potrivit pentru asta, poate fi dupa o cina romantica sau cand mergeti la culcare si sunteti putin incinsi. Trebuie sa ii vorbesti cu blandete despre dorintele tale, sa nu il faci sa se simta prost, sa nu ii faci reprosuri.

Fii clara

Nu incepe discutia, ca mai apoi sa nu ii spui nimic concret, pentru ca nu ai curaj. Partenerul tau va aprecia curajul si indrazneala ta. Sa vorbesti despre sex poate fi destul de dificil, insa aminteste-ti a este vorba despre propria ta placere. Iar daca tu nu te simti implinita in relatia de cuplu, cu timpul pot aparea probleme care vor duce la despartire.

Poti sa faci conversatia parte din preludiu


O astfel de converstie poate sa faca parte din joaca voastra de dinainte de a face dragoste. Ii poti spune soptit, la ureche, ceea ce iti doresti. El nu are de unde sa isi imagineze ceea ce iti place tie in dormitor, mai ales daca relatia voastra se afla la inceput.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii