Sex

#prelungire durata orgasm #durata orgasm #orgasm

Cum poti prelungi durata orgasmului

Cand atractia sexuala este foarte mare si nivelul de intimitate dintre parteneri este ridicat, acestia pot creste tensiunea sexuala astfel incat sa prelungeasca durata orgasmului femeii.

“Atunci cand iti folosesti si trupul si mintea, te simti mai relaxat si mai intim cu partartenerul. In astfel de situatii, excitarea creste la maxim, motiv pentru care sexul devine tot mai bun”, a explicat profesorul doctor Logan Levkoff, educator sexual certificat.

“Cu cat incetinesti ritmul la inceput cu atat tensiunea sexuala si dorinta creste, motiv pentru care te vei bucura de un orgasm prelungit si mult la exploziv”, a adaugat specialistul care a venit si cu cateva ponturi care pot face climaxul sa dureze mai mult.

Cum nimic nu se intampla intr-o clipita, pune bazele unei partide incendiare de sex inca de dimineata. Trimite-i un mesaj excitant si indraznet inca de la primele ore ale diminetii. “Abia astept sa-mi smulgi hainele de pe mine!” sau “Ce ai de gand sa-mi faci diseara?” sunt doua variante, dar ideal este sa personifici mesajul in modul in care stii ca-l va starni cel mai bine.

Continuarea pe Lyla.ro

  •   2015-06-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Lyla

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Da! Si barbatii sufera de depresie

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Ce te face sa-ti inseli partenerul?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii