Sex

#viata sexuala #atractie sexuala #afrodisiace # stil de viata sanatos #libidou scazut

Cum lupti cu libidoul scazut?

Cand viata ta sexuala sufera din cauza unui libido scazut trebuie sa iei masuri. Daca dorinta sexuala aproape a disparut, afla cum poti stimula libidoul scazut.

Incearca mai multe solutii simple si naturale, daca nu esti hotarata sa apelezi la un medic specialist pentru rezolvarea problemelor tale, provocate de libidoul scazut.
 

Afrodisiace


Pentru inceput apeleaza la cele mai cunoscute afrodisiace, de la stridii pana la hrean si telina. Un pahar de vin rosu te poate relaxa si ajuta sa iti recapeti dorinta, insa abuzul de alcool va avea un efect contrar.

Poti incerca si Gingko Biloba sau alte afrodisiace naturale, dar efectele acestora nu vor fi niciodata extrem de puternice si instantanee.
 

imaginea de sine


Pentru o viata sexuala implinita, nu trebuie sa ai probleme prea mari cu imaginea de sine. Atunci cand corpul tau nu mai corespunde asteptarilor si dorintelor tale, te simti sexy mai rar sau niciodata.

Lucreaza la imaginea de sine si increderea in sine pentru a-ti imbunatati libidoul si vei observa o crestere a dorintei sexuale.
 

Stil de viata sanatos


Libidoul este afectat si de starea generala a corpului tau. Fumatul poate fi un obstacol in calea dorintei tale sexuale prin modul in care iti reduce energia, dar si prin limitatea circulatiei sangelui catre organele genitale.

Exercitiile fizice stimuleaza productia de hormoni benefici libidoului, iar miscarea ajuta si circulatia sangelui . Scaderea in greutate si o alimentatie sanatoasa si echilibrata pot fi alte elemente cheie in imbunatatirea unui libido scazut.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare