Sex

#surpriza #schimbare #incitant #sexy #sexualitate #sms #mesaje #partener #sex #viata sexuala

Condimenteaza-ti viata sexuala

Odata cu aparitia copiilor si consolidarea unei relatii de lunga durata, viata sexuala tinde sa intre in rutina. Asta nu  inseamna ca sexul trebuie sa treaca de la placere la indatorire zilnica. Poate ca e mai comod sa te uiti la un meci cu prietenii sau sa iesi la cumparaturi cu fetele, dar lipsa de intimitate poate afecta grav o relatie. Comunica cu partenerul tau si explorati limitele sexualitatii voastre.

 

Fii sexy

Nu poti sa te simti sexy daca te neglijezi. Chiar daca ai impresia ca nimeni nu te vede, asta nu inseamna ca trebuie sa stai prin casa sau sa mergi la culcare imbracat doar cu haine cu vreo doua numere mai mari. Intr-adevar, poate sunt comode, dar este foarte posibil sa nu iti incite partenerul in niciun fel.

Daca la inceputul relatiei voastre dormeati fara haine pe voi si gateati nud in bucatarie, de ce sa nu reluati toate aceste detalii care mentineau pasiunea? Pune-ti atuurile in valoare si lasa-l pe partenerul tau sa te admire in orice moment. Te vei simti si tu ma bine, mai increzator, mai atractiv.

Fii generos

Adu-i aminte partenerului cat de bine arata, cat de mult il iubesti si fa-ti un scop din a-i satisface dorintele. In cele mai multe cazuri, atunci cand esti fericit, vei dori sa il faci si pe cel de langa tine sa se simta bine.

Discutati deschis despre orice fantezie, oricat de comica sau de “periculoasa” ar parea. Poate ca va veti simti inhibati la inceput, dar dupa aceea fiecare experienta va consolida relatia dintre voi.

Dedica-ti timp numai pentru voi

Petrece un timp minim pe saptamana in intimitate alaturi de partenerul tau. Fiecare cuplu are nevoie sa se bucure de momente in doi. Stati intinsi pe pat, imbratisati-va, vorbiti, uitati-va la un film, gatiti impreuna sau tineti-va de mana.

Odata cu aparitia copiilor, aceste momente se raresc sau sunt date uitarii. Incerca sa pretuiesti clipele petrecute in doi, chiar daca asta inseamna sa angajezi un baby-sitter din cand in cand.

Creeaza o atmosfera incitanta

Amenajeaza dormitorul in mod special pentru o noapte pasionala. Lumanari, betisoare parfumate sau dimpotriva, lumina aprinsa, oglinzi in care va puteti admira trupurile.

Sparge rutina

Rutina omoara pasiunea. Cand mananaci acelasi fel de mancare este imposibil ca, la un moment dat, sa nu te plictisesti. Asa ca incearca sa nu faci aceasta greseala cand vine vorba de viata sexuala. Daca stii intotdeauna ca faceti sex seara, dupa serviciu, atunci fa o schimbare: surprinde-ti partenerul cu mangaieri tandre dis-de-dimineata.

Indrazneste!

Exploreaza toate posibilitatile prin care poti sa iti condimentezi viata sexuala. Propune-i partenerului tau sa va deghizati in diferite personaje care va incita: asistenta, doctor sau pretindeti ca va intalniti pentru prima oara intr-un bar. Orice lucru care sparge rutina condimenteaza viata sexuala.

Trimite-i mesaje, lasa-i biletele, surprinde-l

Iti mai aduci aminte cum, la inceputul relatiei voastre, incingeati telefonul cu convorbirile care parca nu se mai terminau? Era suficient un sms de la persoana iubita, ca sa iti faca inima sa bata mai tare.

De ce sa lasi farmecul acestor detalii sa se piarda? Chiar daca locuiti in aceeasi casa, surprinde-ti partenerul cu un sms incitant sau cu un mail detaliat al lucrurilor pe care le veti experimenta in dormitor. Va fi, cu siguranta, o surpriza placuta si va astepta cu nerabdare sa se intoarca acasa la tine.

Lasa-i chiar biletele pe perna, inainte sa pleci, printre haine, pe care sa le gaseasca intamplator si spune-i, prin acestea, cat de mult il iubesti. Sexul devine mai incitant atunci cand doua persoana impart o legatura afectiva.

Acestea sunt doar cateva lucruri prin care poti sa iti condimentezi viata sexuala. Da frau imaginatiei si bucura-te de clipele de intimitate alaturi de partenerul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare