Sex

#pozitie preferata sex #pozitia misionarului #sex

Ce spune despre tine pozitia preferata de sex

Pozitia misionarului, Cowgirl, Doggy style sau sexul in picioare? Indiferent care este pozitia ta preferata, iata ce spune aceasta despre tine. Explicatiile ti le ofera dexologul american Ava Cadell, specialistă în domeniul comportamentului şi sexualităţii umane, conform site-ului menshealth.com.

 

Pozitia misionarului

Barbatii care prefera aceasta pozitie sunt nesiguri in legatura cu ce pot face in dormitor si au nevoie de confirmarea partenerei, de aceea simt nevoia sa-si priveasca iubita in ochi. In ceea ce le priveste pe femei, preferinta pentru aceasta pozitie denota timiditate.

Femeia deasupra (Cowgirl)

Pozitia aceasta le da posibilitatea barbatilor de a fi dominati, in acest fel partenera putand sa detina controlul.Femeia care prefera aceasta pozitie este increzatoare in fortele proprii si se simte bine in pielea ei.

Doggy style

Atat barbatii, cat si femeile care prefera Doggy style mai mult accent pe beneficiile fizice ale actului sexual, dorind sa-si satisfaca nevoile primare.


In picioare

Partenerii care simt ca rutina le afecteaza relatia doresc in mod special sa incerce aceasta pozitie, care arata inclinatia spre emotii puternice a celor care oprefera .

  •   2015-08-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Liana Grosu

Vezi toate articolele

Articole din sex

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cat de importanta este stima de sine

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii