Sex

#barbati #hormoni #cicatrice #celulita #sex #defecte

Ce nu observa barbatii in timp ce fac dragoste

Toate acele amanunte care dau nastere complexelor feminine in pat sunt, practic, invizibile pentru un barbat. Sexologii spun ca reprezentantii sexului tare sunt atat de coplesiti de hormonii sexuali pe care corpul lor ii secreta in timp ce fac dragoste, incat nu observa nici jumatate din lucrurile care le ingrijoreaza pe partenerele lor.

Daca te straduiesti prea tare sa arati perfect in pat, sacrificandu-ti astfel propria placere, a sosit momentul sa renunti la aceasta obsesie. Barbatii sunt construiti de natura intr-un mod diferit, perceptiile lor in timp ce fac dragoste fiind limitate de senzatiile tactile.

Defectele tale fizice

Daca ai bustul usor disproportionat (la fel ca toate femeile, de altfel), bucuria partenerului tau de a-ti atinge sanii va transforma acest mic amanunt intr-o problema invizibila. De altfel, expertii spun ca, in general, barbatii sunt atrasi de proportiile si formele unice, in mod instinctual.

Colaceii, coapsele voluptoase, celulita sau aripioarele sunt alte amanunte pe care barbatii nu le analizeaza in detaliu in timp ce fac dragoste: sigur ca le observa, insa nu le catalogheaza ca pe privelisti dizgratioase, ci ca parti ale unui trup apetisant, pe care il pot mangaia in voie.

Nu uita, o femeie increzatoare in sine, care se mandreste cu trupul ei si nu incearca sa il ascunda, va fi intotdeauna mai sexy decat o femeie care se straduieste in permanenta sa isi acopere cumva "zonele-problema".

Semnele pielii, cosurile si cicatricele

Atunci cand este excitat, un barbat nu mai vede in amanunt si nu mai proceseaza informatii ca in mod normal. Acesta are o viziune de ansamblu asupra lucrurilor, care nu ii permite sa se concentreze pe cosurile de pe spatele ori posteriorul partenerei, cicatricele sau alte semne ale pielii inestetice.

Multe femei incearca, inainte de partida de dragoste, sa isi acopere cosurile cu fond de ten sau pudra, insa se straduiesc in zadar: interventia trece, mai mult ca sigur, neobservata.

Transpiratia

Poate fi respingatoare din punctul tau de vedere, insa transpiratia aparuta sub efectul excitarii sexuale este un puternic afrodisiac natural pentru orice barbati! Daca te-ai ingrijit inainte de igiena intima, nu vei emana niciun miros neplacut, ci doar "feromoni" fascinanti pentru toate simturile olfactive masculine.

Iata de ce orice femeie are toate motivele sa se relaxeze in pat cu partenerul si sa ii urmeze exemplul: placerea conteaza, nimic altceva!

Foto: idiva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii