Sex

#ce vor femeile #sexting #minciuni relatii # cum il cuceresti

Ce spune ea de fapt cand iti trimite mesaje deocheate. Traducerea exacta!

Exista in viata ta o persoana careia ii trimiti mesaje obraznice si cat se poate de explicite, in cel mai erotic sens? Sextingul e o activitate foarte excitanta, dar care se poate transforma intr-una usor ridicola, uneori.

Uneori este dificil sa fii sexy daca esti la bucatarie si pregatesti cina sau ai de lucru pentru un proiect important, in timp ce iubitul isi doreste sa poarte o conversatie deocheata. De aceea, de multe ori, femeile apeleaza la cuvinte care nu au si un corespondent real. Iata cele mai frecvente replici erotice si adevarul care se ascunde in spatele lor: 

1. "Port lenjerie sexy"

Nu, femeile nu poarta lenjerie sexy decat in cadrul intalnirilor reale. Atunci cand nu are cine sa le priveasca, poarta lenjerie comoda de bumbac, care nici macar nu se asorteaza cu sutienul. Insa devin foarte creative in a-si descrie desuurile prin SMS, stiind ca barbatii au o slabiciune pentru urmasele Evei imbracate sumar in dantela fina.

2. "Sunt complet dezbracata"

Daca prin "complet dezbracata" intelegi "colanti colorati, sosete flausate si un hanorac pufos", atunci sigur, e complet dezbracata. Nuditatea unei femei in timpul sextingului este complet platonica, in cele mai multe cazuri.

3. "Sunt atat de excitata"

Atat de excitata, incat isi face unghiile in timp ce butoneaza tastatura din cand in cand, schimba becul sau ii adreseaza cuvinte "dulci" vecinului care asculta muzica prea tare. De multe ori, femeile mint despre cat de "atinse" sunt de mesajele scrise, pentru a incita imaginatia barbatului prins in jocul sextingului.

4. "Tocmai mi-am facut poza asta"

Stii sigur ca este la birou, dar ai chef de o mica nebunie si ii ceri o fotografie obraznica. Cum ar putea orice femeie intreaga la cap sa reactioneze? Daca iti cunoaste obiceiul de a face astfel de solicitari sau pur si simplu ii place sa te incite, atunci cu siguranta a pastrat in telefon cateva poze provocatoare, menite sa-ti aprinda imaginatia. Nu e neaparat o minciuna. Le-a facut pentru tine, insa acasa, unde a studiat cu atentie imbracamintea, pozitia, lumina, astfel incat sa arzi de nerabdare sa va intalniti. 

5. "E atat de frumos"

Sfatul nostru: nu trimiteti imagini cu partile intime. Indiferent de ce infatiseaza imaginea, este greu de raspuns cu cuvintele potrivite la un asemenea mesaj. Decat sa primit o replica de genul "e atat de frumos/dragut/mare" etc, care nu poate fi pe masura dorintei din acel moment, mai bine limiteaza-te la cuvinte. De data aceasta, fac mai mult decat o poza. 

6. "Cand mi te imaginez dezbracat, ma excit"

Cand porti conversatii erotice, in general este vorba despre fantezii. Iar daca o femeie are fantezii, protagonistul este un barbat perfect, care arata mai degraba ca Brad Pitt combinat cu George Clooney si cine stie ce alt personaj la care viseaza uneori. Barbatii obisnuiti rareori apar in fanteziile femeilor dezbracati, mai ales daca au exagerat cu mancarea si berea si nu au mai dat de mult timp pe la sala, daca a inceput sa li se vada chelia sau ultima data au fost prinsi cu o gaura in ciorap. 

Sursa foto: mrconservative.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare