Sex

#barbati #partener #relatie de cuplu #sex

Ce fac barbatii in pat ca sa nu fie inselati?

Barbatii se lauda ca au descoperit secretul prin care-si tin partenerele in patul lor si le impiedica sa "migreze" in dormitorul altora. Potrivit specialistilor, sexul oral are un efect mai puternic asupra femeilor decat verigheta sau declaratiile de dragoste pentru a le convinge sa ramana alaturi de ei... pana la adanci batraneti.

Fie ca le place, fie ca nu, barbatii presteaza sexul oral pentru a-si tine partenerele aproape si a le impiedica sa caute satisfactia sexuala in bratele si patul altora. Cunnilingusul pare sa fie, conform specialistilor, asul sau bonusul din dormitor care le tine pe femei satisfacute si fidele in relatia de cuplu.

Sexul oral este o "tactica de pastrare masculina", prin care barbatii isi manipuleaza inconstient partenerele sa le fie fidele si sa fie satisfacute de viata sexuala pe care o au.


Cum reuseste sexul oral sa mentina femeile fidele in relatie?

Se pare ca sexul oral bine prestat nu doar ca sporeste satisfatia sexuala a partenerelor, dar le ofera si o oarecare dovada de loialitate. Cei care-si folosesc abilitatile "orale" pentru a-si aduce partenerele pe culmile climaxului sunt mai implicati in relatie si mai fideli decat cei care nu presteaza acest tip de "job" in dormitor.

In plus, cunnilingusul reuseste sa le faca pe partenere mai fericite in pat decat sexul normal. Acestea se simt eliberate de tensiunea sau presiunea riscului de a ramane insarcinate care apare in timpul sexului prin penetrare. In ciuda faptului ca folosesc metode contraceptive, teama de a nu ramane gravida in urma actelor sexuale influenteaza negativ viata sexuala a multor femei.

Si barbatii au un avantaj atunci cand isi satisfac oral partenerele. Nu mai au grija faptului ca s-ar putea sa nu aiba performante sexuale satisfacatoare si scapa si de obsesia dimensiunii penisului, despre care adesea cred ca nu este "suficient de mare" pentru dorintele si nevoile iubitelor lor.

In acest fel, ei isi aduc partenerele la orgasm doar prin stimulare orala, iar satisfactia obtinuta le ajuta sa mai puna o "caramida" la fundatia vietii sexuale de cuplu si sa le determine sa ramana langa ei.

Se stie ca o viata sexuala neimplinita este una dintre principalele cauze ale destramarii cuplurilor. Lipsa intimitatii ori satisfactiei in dormitor este unul dintre hopurile greu de trecut intr-o relatie si chiar si atunci cand cuplul nu se destrama, partenerii se indeparteaza unul de celelalt si ajung, in final, sa insele.

Sursa foto: irishmirror.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului