Sex

#erectie #probleme erectie

Ce este de facut cand barbatul are probleme cu erectia

In momentul in care barbatul intampina probleme cu erectia, rolul femeii este cat se poate de important pentru a rezolva aceste inconveniente.

Barbatii trec prin momente crunte cand au parte de probleme erctile asa ca de multe ori atitudinea partenerei este foarte iportanta. Asa ca iata ce este de facut pentru a rezolva aceste probleme si pentru a reaprinde flacara iubirii, fara ca iubitul sa aiba de suferit pe plan psihic.

Ganditi la rece

Dupa ce s-au calmat spiritele (interioare, caci in interior se duc marile lupte), asezati-va si discutati la rece, incercand sa dibuiti posibilele cauze. De regula, pot fi de doua feluri: cauze fizice sau cauze psihice. Luati in calcul eventuale tratamente medicamentoase pe care le urmeaza el, dar si probleme de tipul stresului la locul de munca sau in familie. In cele mai multe cazuri, episoadele de impotenta, asadar cele care vin si trec, au cauze psihologice.

Acordati-va timp

Dincolo de a discuta deschis, dar doar cand este si el dispus, fara a fi fortat, trebuie sa va acordati timp. Acesta poate varia de la o zi sau doua la doua saptamani. Ideal ar fi sa nu treaca mai mult de doua saptamani. Daca problema persista mai mult de doua saptamani, este nevoie de ajutor medical. In perioada de tatonare, discutati deschis despre probleme pe care le aveti, nu neaparat despre faptul ca el n-a avut erectie. Mai mult de atat, reorganzati-va un pic stilul de viata. Incercati sa mancati mai sanatos, iesiti la plimbari mai des, intalniti-va mai des cu prietenii. Orice activitatea relaxanta care ajuta sanatatea fizica si psihica este bine venita.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului