Sex

#confort #pozitii sexuale #incredere #personalitate #pozitia misionarului #instincte sexuale

Ce dezvaluie pozitia sexuala preferata despre tine

Preferintele tale in materie de pozitii sexuale pot dezvalui o multime de lucruri despre tine, chiar daca nu te-ai astepta sa fii tradat de propriile tale instincte si placeri. Iti place pozitia misionarului, adori pozitia femeia deasupra sau lingurita? Afla ce trasaturi de personalitate scot la iveala aceste ipostaze corporale intime.

Penetrarea din spate

Penetrarea din spate este una dintre cele mai indragite pozitii sexuale. In cazul barbatilor, ea dezvaluie dorinta de dominare a partenerei, dorinta de a se simti puternici, in timp ce in cazul femeilor ea dezvaluie placerea supunerii, dar si o doza mare de incredere in propriile forte.

Pozitia femeia deasupra

Pozitia femeia deasupra este adopta de obicei de doamnele si domnisoarele indraznete si increzatoare, care vor cu orice pret sa demonstreze ca sunt cele mai bune in tot ceea ce fac. Barbatii care prefera aceasta pozitie sexuala sunt mai lenesi, nu se implica in activitati solicitante si vor sa aiba succes in viata fara sa depuna un efort prea mare.

Pozitia misionarului

In cazul ambilor parteneri, pozitia misionarului dezvaluie faptul ca sunt precauti in viata, nu isi asuma riscuri inutile, nu accepta provocari carora simt ca nu le pot face fata si, in general, cauta sa aiba parte de confort. Atat barbatii, cat si femeile care prefera aceasta pozitie sexuala sunt persoane de incredere si loiale, care pun suflet in tot ceea ce fac.

Pozitia lingurita

ozitia lingurita denota despre parteneri o dorinta acerba de a se simti aproape unul de celalalt, precum si dorinta de a fi impreuna mult timp de acum incolo. Apropierea intima dintre parteneri in aceasta pozitie sexuala arata faptul ca au incredere unul in celalalt.

Pozitia 69

Blamata de unii, indragita de altii, pozitia 69 dezvaluie faptul ca partenerii sunt echilibrati si nu au manifestari egoiste nici in timpul sexului, nici in restul timpului. Iti place aceasta pozitie sexuala? Inseamna ca nu iti accepti sa ramai dator cuiva - daca ai primit un ajutor din partea unei cunostinte, cu prima ocazie i-ai intors favoarea.

Sursa foto: tiranatalk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului